accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hamarosan itt a karácsony!

utazomajom /

Akad, aki egyenesen odáig van érte, míg mások megőrülnek amiatt, hogy már az ősz közepén mintha száncsengők édes csilingelését hozná magával a szél. Azaz beindul a karácsonyi szezon, teljes csillogásban és pompában természetesen.

Kis karácsony, nagy karácsony…

Talán te is azok közé tartozol, akik inkább a maga idejében szeretnék átélni ezeket az izgalmakat? Talán már az ünnepek elmúltával tervezgetni kezded a következő évi karácsonyt? Nem lényeg, hogy melyik táborba tartozol, abban azonban alighanem mindenképpen hasonlítasz a nagy többségre, hogy szereted megadni a módját az ünneplésnek.

Az Alphafüles webáruház karácsonyi LED-jeinek beszerzésével ennek könnyedén neki is kezdhetsz.

Díszítsünk okosan!

Akár már holnap ünnepelnénk, akár azt szeretjük legjobban az egészben, hogy még felnőtt fejjel is úgy igazán lehet várakozni a karácsonyra, ahogy semmilyen más ünnepre nem szokás, a díszítést akár már novemberben el lehet kezdeni!

Kiváltképp, ha arra gondolunk, hogy mennyire be szokott sűrűsödni ez az időszak a nagy naphoz közeledve, rögtön megértjük, hogy miért jobb döntés az, ha idejekorán nekilátunk az elvégezhető feladatok egyikének, másikának.

Ahogy sötétebbre fordulnak az esték, kézenfekvő, hogy némi fényt csempésszünk legelőbb a mindennapjainkba. Erre a fényfüzérek bizonyulnak a legideálisabbnak.

A fényfüzérek előnyei

Könnyen feltehető bárhová, nem igényel semmilyen szakértelmet a felszerelés, ráadásul el sem lehet rontani. A végeredmény mindenféleképpen mutatós és hangulatos lesz.

Nyugodtan kibontakoztathatjuk a kreativitásunkat is, minden évben máshová kerülhetnek a füzérek, az ablakokon felül szépen mutatnak a falakon, bútorokon vagy díszeken is. A kisebb darabokat akár egy üres vázába vagy más üvegbe is tehetjük, nagyon hangulatos megoldást kapunk vele. Ráadásul annyira nem is karácsony specifikus, így már ősszel is csinos hangulatvilágítás lehet belőle.

Hogyan válasszunk fényfüzéreket?

Az alacsony energiafogyasztás, valamint a hosszú élettartam feltétlenül a LED változatok mellett szól, érdemes ezeket választani. Attól függően, hogy a kertben vagy a házban akarunk helyet találni neki, döntsünk a kültéri vagy a beltéri modellek közül. Jellemzően a kültérieket bent is használhatjuk, ezért ha nem vagyunk biztosak abban, hogy hova fog kerülni, akkor biztonságosabb döntésnek bizonyul ez a változat.

Érdemes emellett megfontolni azt, hogy hány darab égőt szeretnénk, s milyen hosszú legyen maga a fényfüzér. A hideg vagy a meleg fehér fények mindig jól mutatnak, de természetesen választhatunk színes vagy változtatható színű darabokat is.

A fényfüzérek remek döntésnek bizonyulnak, ha idejében szeretnénk elkezdeni a díszítést, de még nem akarunk teljesen karácsonyi hangulatot kialakítani. Másik előnyük, hogy bármilyen stílushoz jól passzolnak, így nem lehet hibázni velük. Neked melyik tetszik a legjobban? Szerezd be most!

Ajánlatok