accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hét Hotele – Barack Thermal Hotel & Spa****

utazomajom /
Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

Foglalj ITT, vagy használd az Utazomajom promóciós kódot március 1. és 31. közötti pihenésedhez, amely által 10% kedvezményt biztosítunk számodra!

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

Családi vállalkozás révén, számunkra tényleg a Barack Thermal Hotel & Spa**** a legjobb úgy, ahogyan másnak is a gyermeke a legkedvesebb számára, még akkor is, ha tudja milyen hibái vannak. Viszont folyton arra törekszünk „gondos szülőkként”, hogy folyamatosan fejlesszünk, és ezek hatására a vendégek igényeit kielégítsük. Ezt a családias miliőt szeretnénk a komplexum minden egyes porcikáján keresztül átadni mindazoknak, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal és a rengeteg szállás közül minket választanak! Igazán büszkék vagyunk kollégáinkra is, akik rendkívül barátságosak és segítőkészek – nálunk tényleg a vendég az első!

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságát?

Egy nagyobb csoport érkezett szállodánkba, akik vegán életmódot folytatnak, és ez alapján kellett megváltoztatni az egész menüt az étteremben. Séfünk természetesen hibátlan és változatos kínálatot varázsolt a svédasztalra és vendégeink is rendkívül elégedettek voltak. Több ilyen étellel kapcsolatos kérés volt már, melyeket mindig szívesen teljesíti séfünk. Egy másik emlékezetes kérés egy fiatalember részéről volt, akinek segítettünk a lánykérése megszervezésében, amire a hotel éttermében került sor.

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnénk?

A Barack Hotel a nyugalom szigete, de ezzel szemben az aktív kikapcsolódás szerelmesei is több lehetőség közül választhatnak. Ha pihenésre vágysz, gyógyfürdőnk, wellness részlegünk, gyógyászati részlegünk és szaunavilágunk igen sokféle szolgáltatást nyújt: 2 gyógyvizes medencével rendelkezünk, melyek elsősorban mozgásszervi és nőgyógyászati problémák kezelésére is alkalmasak. Wellness részlegünkön különböző masszázsok közül választhatsz, valamint gyógyászati kezeléseink is vannak. Szaunavilágunk egy külön kis szigetként működik a komplexumon belül, különböző hőmérsékletű és páratartalmú szaunák közül válogathatunk. Minden héten különleges szauna szeánszokat tartanak szakképzett szauna mestereink. Beltéri medencéink közül a jakuzzi nyújt kikapcsolódást.

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Fürdőnkben több, élményelemekkel ellátott medence is megtalálható: egész évben üzemelő kör alakú medence, egy óriáscsúszdás medence, egy csúszdás kalandmedence és egy gyermekmedence teszi szórakoztatóvá a kikapcsolódást. Beltéri medencéinknél a 25 m-es úszómedence, illetve gyermekmedence teszi aktívvá a pihenést egész évre. Kedden és szombaton pedig aquafitnessen is részt lehet venni. A Tisza közelsége miatt csodás táj tárul a szemünk elé (A Tisza legnagyobb kanyarulata Tiszakécskén található, mely 22,5 km hosszan körülöleli a várost), így egész évben a különböző évszakok nyújtotta természeti csodákban gyönyörködhetünk egy-egy séta, vagy biciklitúra alkalmával. A hotelben lehetőség van kerékpár és Nordic Walking túrabot bérlésére.

5. Mi volt legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégetek?

5 éves fennállásunk óta kb. 6 nagyobb kartonnyi érdekes apróságot hagytak már itt vendégeink, de talán amit leginkább kiemelnék, az egy karikagyűrű volt, amit egy friss házaspár hagyott nálunk, természetesen meglett, így nagy volt az öröm.

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

Konyhánkról a Barackos somlói galuskát ajánlanám leginkább, mindenképp meg kell kóstolnia annak, aki nálunk jár. Házi baracklekvárból és aszalt sárgabarackból készül, de semmiképp nem hagynám ki a Lobby bárban kapható „Barack” kávét sem, mely egy kis sárgabarack likőrrel van megbolondítva.

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Több híresség is megfordult már nálunk, a teljesség igénye nélkül, csak néhányat említve: Charlie, Som Balogh Edina, Pásztor Anna, Szekeres Adrien, Czippán Anett, Détár Enikő, Soma, Fésűs Nelli, Rékasi Károly, Pápai Joci, Szandi, Caramel, Bódi Margó és családja, de járt már itt több közéleti szereplő, politikus és blogger is.

Arra, hogy kit látnánk legszívesebben,  igen nehéz választ adni, mert mindenki mást mondana, de ebből az is látszik, hogy mindenkit igazán szívesen várunk. Ha ki kellene emelni valakit, akkor Gordon Ramsey lenne, mivel igen különleges főzési, tálalási tippjei lehetnének még a mi szállodánk részére is. Mi pedig mindig a tökéletességre és egyediségre törekszünk, hogy vendégeink számára a legjobb élményt nyújthassuk minden területen az itt tartózkodásuk alatt.

Foglalj ITT, vagy használd az Utazomajom promóciós kódot március 1. és 31. közötti pihenésedhez, amely által 10% kedvezményt biztosítunk számodra!

Szponzorált tartalom

Ajánlatok