accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

38. hét – 7 Hotele: Hotel Atlantis****superior Hajdúszoboszló

utazomajom /

Örömmel mutatjuk be az Utazómajom új sorozatát, melynek neve: 7 hotele! Minden héten lehetőséget adunk egy hazai szállodának, hogy humoros formában hét kérdésre válaszolva bemutatkozzon. Ezen kívül garantáljuk, hogy az adott héten nálunk kapod a legkedvezőbb ajánlatot a kiválasztott hotelbe!

1. Mutasd be röviden, miért a Tiétek a legjobb hotel a világon!

Arra, hogy miért a Hotel Atlantis****superior a legjobb hotel a világon, több okunk is van!

Szállodánk Európa legnagyobb fürdőkomplexumának közvetlen szomszédságában található, Hajdúszoboszlón egyedülálló megjelenéssel képviselteti magát a többi szálláshely között, és ami a legfontosabb, az év bármely szakában tökéletes helyszín a pihenéshez! Legyen szó romantikus wellness hétvégéről vagy hosszabb családi nyaralásról – innen csak feltöltődve és elégedett mosollyal láttunk Vendéget távozni!

Használd az “utazómajom” kódot, ezzel 10% kedvezményt biztosítunk a honlapunkon érvényes csomagajánlatainkból, kivéve a csak reggelis ellátást tartalmazó csomagokat. A kedvezmény december 20-ig érvényes, október 19-november 4. között nem használható fel. A kedvezmény kizárólag a közvetlenül a szállodánál történt foglalás esetén érvényes, telefonon, vagy a honlapon a megjegyzés rovatba beírt “utazómajom” kóddal.

2. Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy vendég szegezett felétek? Sikerült teljesíteni a kívánságot?

A Hotel Atlantis****superior 7 éves fennállása alatt sok érdekes kéréssel találkoztunk már.
Előfordul, hogy még érkezés előtt szemöldökfelvonásra kényszerülünk, például az erdőre néző szoba igényével. Ez sajnálatos módon egy teljesíthetetlen kérés, lévén, hogy Hajdúszoboszlón egyáltalán nincs erdő. Bizonyítandó viszont, hogy mi tényleg mindent megteszünk a Vendég elégedettsége érdekében, javíttattunk már hallókészüléket és szerveztünk komplett utazást, a repülőjegy vásárlástól kezdve a szállásfoglalásig.
A legérdekesebb kérés mégis talán egy teljes fotósorozat elkészítése volt, melyet egy 8 hónapos terhes, külföldi hölgy kért tőlünk. Abszolút kihívás volt, melyet természetesen szemrebbenés nélkül teljesítettünk.

3. Milyen programokat kínáltok, ha pihenni szeretnék?

Az Atlantisban minden a pihenésről szól! Itt garantáltan megtalálja mindenki a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget.  A közel 900 m2-es wellness részlegen úszó, gyógyvizes és élménymedence áll rendelkezésedre, de ne feledkezzünk meg a családoknál mindig népszerű gyermekmedencéről sem. Ha pedig már kellemesen ráncosra áztál, választhatsz, hogy az egyik infra-, finn-vagy bio szaunában lazítanál-e, a sószobában relaxálsz szívesen, esetleg a gőzfürdő revitalizáló hatását élvezed. Szerintünk mindezt a legjobb egy kényeztető testkezeléssel kombinálni. Wellness részlegünk kollégái készségesen segítenek majd eligazodni a tartalmas választékban. Elhagyva a medencék és szaunák világát sem ér véget a kikapcsolódást biztosító lehetőségek listája. Éttermünk nem csak a svédasztalos étkezések időpontjában kínál maradandó kulináris élményt, de a’la Carte étlapunkról is bármikor választhatsz egyet a klasszikus magyaros vagy éppen különlegesebb fogásaink közül. Földszinti játéktermünkben asztalitenisz, csocsó és X-box is lehetőséget nyújt a játék és verseny iránti szenvedély megélésre. Itt egyébként szombatonként a kisebbeknek kézműves programot is tartunk, mely családbarát szálloda lévén mindig nagy népszerűségnek örvend.

4. Milyen lehetőségeim vannak, ha az aktív kikapcsolódás érdekel?

Tudjuk, hogy a pihenés és a feltöltődés nem mindenkinek ugyan azt jelenti. Még van, aki itt tartózkodása alatt ki sem mozdul a medencéből, mások több mozgást, aktív kikapcsolódást igényelnek. Nekik kedvezve alakítottuk ki szállodánk fittness termét, ahol az örökmozgók és a sport szerelmesei is kiteljesedhetnek. Ha ennél is többre vágysz, lehetőséged van elektromos roller bérlésére a szállodában, mellyel bejárhatod a várost, felfedezheted a helyi nevezetességeket. Nagyon vagány kis járgányok, mi is kipróbáltuk őket!

5. Mi volt a legérdekesebb dolog, amit a szobában felejtett egy vendégeket?

Mint minden szállodában, az Atlantisban is rengeteg személyes tárgyat felejtettek már a Vendégek. Bármilyen hihetetlen, tényleg van, akinek nem tűnik fel, ha egy bőrönddel kevesebbel indul haza, de volt már, hogy egy női táskát felejtett itt valaki, annak teljes hétköznapi tartalmával. A legemlékezetesebb holmi mégis egy külföldi vendégünkhöz kötődik. Ő egy nylon zacskónyi készpénzt felejtett a szobában, mely aztán egy teljes év elteltével került vissza hozzá, amikor legközelebb nálunk járt. Még mielőtt azt hinnéd, hogy biztos csak a pénz miatt tért vissza, meg kell, hogy cáfoljunk! Az úriember már hivatalosan is egyik törzsvendégünk, csak azóta kevésbe feledékeny! 🙂

6. Ha a konyháról egy ételt emelhetsz ki, melyik lenne az?

A Hotel Atlantis konyhájára alapvetően a hagyományos magyar és európai ízvilág jellemző. A’la carte étlapunkon azonban található egy igazi különlegesség is, melyet sehol máshol nem fogsz megkóstolni. Ez a séfünk által megálmodott füstölt csirkerolád aszalt szilvás-vörös áfonyás töltelékkel abszolút kihagyhatatlan – a ház specialitása!

7. Milyen hírességek fordultak már meg nálatok? Ha bárkit választhatnátok, kit látnátok legszívesebben vendégül?

Nyitás óta eltelt 7 évben viszonylag sok, főként belföldi ismert személyiség élvezhette az Atlantis által nyújtott wellness élményeket.

Adtunk helyszínt kis országunk legismertebb táplálkozási és testmozgási szakértő  házaspárjának, Rubint Réka és Schobert Norbi Alakreform táborának.
Írt már személyes Atlantisi élményeiről blogjában Szabó Győző, aki a családjával töltött el pár napot nálunk.
De esett be hozzánk hulla fáradtan, két fellépése közt Horváth Charlie is. Neki a messze földön híres és szuper kényelmes ágymatracaink segítették kipihenni a koncertek okozta kimerültséget.
Azonban nem mindennap fordulnak meg magyarországi szállodákban hercegek, de az Atlantisban ilyenre is volt példa 2015-ben. Mégpedig Pál, románia hercege és családja tette tiszteletét (hivatalos útját összekötve egy kis pihenéssel) a szállodában. Romániában, habár már csak szimbolikus szerepük van – közjogi hatalommal nem bírnak, még mindig jelen vannak az királyi család leszármazottai. További érdekesség, hogy a herceg ajánlásának köszönhetően látogatott el később a szállodába Nicolas Sárközy (egykori francia miniszterelnök) édesapja, Sárközy Pál és felesége.
És hogy kit látnánk szívesen vendégül? A fiatalabb generáció már lehet nem emlékszik, de volt a Monthy Python (Gyalog galopp, Brian élete) angol humorista csoportnak egy angol szállodáról szóló sorozata, a Waczak szálló (Fawlty Towers). Ezt a szállodát vezette tulajdonosként a mindig szétszórt és állandó slamasztikába önmagát belekeverő Basil Waczak (John Cleese). Őt és hű segédjét Manuelt (Andrew Sachs), az angolul korlátozottan kommunikáló komornyikot bármikor szívesen látnánk nálunk. Bizonyosan sok értékes szakmai tippet tudnának adni a szálloda minden területére nézve.

Kedvezmény

Használd az “utazómajom” kódot, ezzel 10% kedvezményt biztosítunk a honlapunkon érvényes csomagajánlatainkból, kivéve a csak reggelis ellátást tartalmazó csomagokat. A kedvezmény december 20-ig érvényes, október 19-november 4. között nem használható fel. A kedvezmény kizárólag a közvetlenül a szállodánál történt foglalás esetén érvényes, telefonon, vagy a honlapon a megjegyzés rovatba beírt “utazómajom” kóddal. Kattints a foglalásért!

szponzorált tartalom.

Ajánlatok