accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hidromasszázs zuhanykabin: az álom elérhető!

utazomajom /

Sokan vannak, akik csak álmodnak arról, hogy wellness-szállodába mennek minden nagyobb ünnepen, de legalábbis rendszeresen eljárnak egy masszőrhöz, aki jól átmozgatja a letapadt izmaikat, felfrissít őket egy kicsit.

Ám a legtöbb esetben a kényeztetésről szőtt álmok valóban csak álmok maradnak… Ha azonban te nem elégszel meg ezzel, akkor be is szerezhetsz egy remek fürdőszobai kiegészítőt a Homelux webáruházból: a hidromasszázs zuhanykabin garantáltan jó választás lesz a fáradtság elűzéséhez.

Mi az a hidromasszázs zuhanykabin?

Ez a fajta fürdőszobai kiegészítő egy olyan zuhanyzó tulajdonképpen, ahová be vannak építve olyan fúvókák, amelyek zuhanyozás közben úgy bocsátják ki a vízsugarakat, hogy azok masszírozzák a testünk valamely pontját. Ezek a modellek tehát relaxáláshoz, energetizáláshoz lettek kitalálva.

Sokan nem tudnak elhelyezni egy hidromasszázs fürdőkádat a helyiségben, azonban nem szívesen mondanának le a kényeztetésről, számukra lehet jó megoldás az olyan zuhanykabin, amely rendelkezik masszázs funkcióval.

Léteznek külön hidromasszázs zuhanypanelek is, ha egy teljes kabint nem szeretnél beépíteni, de azok jóval kevesebb funkcióval rendelkeznek.

A kabinok nemcsak masszírozni tudnak, hanem további extrákkal is szolgálnak. Van például olyan, ahol fényterápiát is lehet használni, máshol beépített rádió is a szett része.

Milyen funkciókkal bír egy hidromasszázs zuhanykabin?

Nagyszerű pihenést, feltöltődést biztosít minden modell, de érdemes alaposan szétnézni a kínálatban, hogy a számunkra ideális terméket megtaláljuk. Segítségképpen bemutatjuk a Homelux oldaláról a Vital Black 90×90 cm íves hidromasszázs zuhanykabint.

Ebben a következő kényelmi funkciók állnak rendelkezésre:

  • 6 hátmasszírozó fúvóka
  • 2 zuhanyfej: egy esőztető fejzuhany és egy kézi zuhany
  • rádió és hangszóró
  • hátsó és felső hangulatvilágítás
  • felső világítás
  • piperepolc
  • lábmasszírozó
  • felhajtható ülőke

Aki úgy dönt, hogy egy ilyen tusolóban fürdik le, bizonyára nagyon jól fogja érezni magát! És ez a luxusélvezet egyáltalán nem megfizethetetlen. A fent említett webáruházban nagyon kedvező áron szerezhetők be a termékek.

Színben és méretben is válogathatunk a kínálatból. A szélesebb modellek akár még kádként is használhatók. Íves és szögletes tálcával rendelkezők is kaphatók, így a fürdőszoba stílusához illőt tudunk választani.

Bárki vehet tehát hidromasszázs zuhanykabint?

Valójában igen, de azért meg kell felelni néhány feltételnek. Fontos, hogy rendelkezésre álljon megfelelő víznyomás, legyenek meg a szükséges vízkiállások, lefolyók. Biztosítani kell az elektromos csatlakoztatási lehetőséget is.

A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy a háztartások nagy részében minden megtalálható, ami kellhet a zuhanykabin beépítéséhez. Ráadásul a Homelux munkatársai el is végzik a szakszervizes telepítést. Így biztosak lehetünk benne, hogy minden tökéletesen fog működni. Láthatod: ilyen egyszerűen megvalósítható egy álom!

Ajánlatok