accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hogyan készülj, ha hamarosan egy újabb barátod házasodik?

utazomajom /

Az őszi-téli szezonban ugyan ritkábban szerveznek esküvőket, viszont annál több eljegyzésnek lehetünk ugyanakkor szemtanúi. Gondolj csak bele, hány haverod, barátod készül arra, hogy megkérje szíve hölgyének kezét – akár a karácsonyfa alatt?

Sokat vitatott lánykérési mód ez, de szerencsére nem tisztünk ebben ítélkezni, ahogy amúgy senkinek sem, ellenben nézzünk egy lépéssel előre! Az igazi barátok már jó előre felkészülnek az utolsó nagy szabad bulira, ami nem más, mint a legénybúcsú.

A te reszortod a szervezés?

Ha egy barátod téged kér fel arra, hogy szervezd meg a legénybúcsúját, akkor elkerülhetetlen, hogy az ajandek-otletek.hu partykellékeinek a részlegén tölts el némi időt.

Hiszen ha igazán jó legénybúcsút szeretnél összehozni – márpedig ki akarna rosszat a barátjának és saját magának – akkor jó előre érdemes megszervezni, megtervezni mindent.

Persze nem kell komolyra sem fogni a dolgot, de ha klassz játékokat tervezel be, esetleg vicces kvízeket állítasz össze, akkor akár egy vidám felkészítő este is kerekedhet a legénybúcsúból.

Természetesen megtűzdelhetitek az estét humoros és akár komolyabb elbocsátó szép üzenetekkel is, hiszen sosem késő saját tapasztatokkal segíteni, hogy a barát házassága is sikeres legyen.

Azonban még valamire illik gondolnod: nincs legénybúcsú tipikus kellékek nélkül, így ezeket sem árt kellő időben beszerezned, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni.

Nincs legénybúcsú kellékek és ajándék nélkül!

Fentebb már megtárgyaltuk, miért jó, ha a legénybúcsú kitűnik valamiféleképpen a sima “ereszd el a hajam” bulik sorából. Ehhez az alkalomhoz illő játékok kitűnően hozzá is járulnak.

A játékon túl a legénybúcsús kellékek használata tovább erősíti a baráti társaság összetartozását, és emeli az este fényét, így semmiképpen se hagyd ki például a szépségszalag bevetését, akár egy Game over felirattal is.

De a vőlegényt sem szabad ám ajándék nélkül hagyni, hadd legyen örökre emlékezetes számára a legénybúcsú, így akár viccesen egy konyhai kesztyűvel, egy frappáns bögrével, egy gravírozható szoborral vagy épp egy felespohár készlettel is kedveskedhettek neki. 

Biztosan örülni fog neki a nagy esküvőszervezős őrület kellős közepén! Ha nincs ötleted, akkor bátran lapozd végig az ajandek-otletek.hu kínálatát, és garantáltan nem maradsz meglepetések nélkül!

Az ivászaton túl

Sajnos sok embernek a legénybúcsú még mindig egyet jelent a féktelenkedéssel, a mértéktelen ivással és a korlátok nélküli bulizással. Ezek azonban még soha nem bizonyultak tökéletes programnak, mert megannyi baleset, félreértés és rendőrségi ügy lett már záróakkordja a rosszul szervezett legénybúcsúknak.

Legyetek ti a kivétel, mutassátok meg, hogy kulturáltan is lehet nagyot bulizni, a játékok, a társaság, az ajándékok, valamint a mértékletes és felelős alkoholfogyasztás ugyanis az emlékezetes buliélmények alapját jelentik, amióta világ a világ.

Írod már azt a checklistet, hogy mire is lesz szükségetek a soron következő legénybúcsún?

Ajánlatok