accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Évi 30 000 dollártól élhetsz azon a tengerjáró hajón, amely három évig fogja körbejárni a Földet

utazomajom /

Megnyílt a foglalás a Life at Sea Cruises 3 évig tartó luxus hajójáratára. Az évi kb. 10,6 millió forintba kerülő kirándulás alkalmával a jelentkező turisták több, mint 130 000 mérföldet utaznak majd és 135 ország 375 kikötőjébe látogatnak el. Felfedezik mind a 7 kontinenst és olyan csodákat látnak, mint például a Félhold-sziget, Antarktisz, Machu Picchu, Gízai piramisok, stb. Számolt be a businessinsider.com.

A Life at Sea Cruises az első World Cruise, azaz világkörüli utazás, amelyet kifejezetten azoknak a vendégeknek találtak ki, akik otthonukként tekintenek a hajóra, tehát a tengeren szeretnének körutazni, élni, dolgozni és közben felfedezni. A hosszú úton mindenki a jó szomszédod lesz és a mindennapi problémákra, teendők elintézésére és még a családdal való kapcsolattartásra is gondoltak az út szervezői. A sok ki- és beszállást egy ún. Pod System könnyíti meg, de lehetőség van ingyenes orvosi ellátásra, a fedélzeten ingyenes WiFi érhető el és a barátok és családtagok is ingyenesen meghívhatók, tehát mindenre felkészültek, amire a mindennapokban szükség van ahhoz, hogy az ember teljes életet élhessen.

A 400 kabinnal rendelkező hajón akár 1074 utas is elfér. Az ár tartalmazza az étkezések mellett a vacsoránál az üdítőket, alkoholos italokat, teát és kávét egész nap, de a mosási, a kikötői díjakat,valamint a takarítást is.

Life at Sea hotelszobája. Fotó: lifeatseacruises.com

Távmunkában dolgozóknak üzleti központ található a hajón, és extra gyors internet. Emellett a kényelmet szolgálja a napozóterasz, úszómedence, wellness-központ edzőteremmel és az előadóterem. A fedélzeten tánc- és zeneoktatók állnak rendelkezésre, az egyedül utazók számára pedig ismerkedési estekkel is készülnek. A kiemelt programok között szerepel a karácsonyozás Brazíliában és az argentin újév ünneplése.

Élménymedencék a fedélzeten.

Bár a három évet egyben kell kifizetni, de lehetőség van arra, hogy mással megosszuk az utat. Ebben az esetben többen is összedobhatják az út árát és aztán félúton cserélhetnek. Mivel a kabinok és lakosztályok is két személyre vannak kalkulálva, az egyedül utazóknak is ezzel a költséggel kell számolni, azonban 15 % kedvezményt kapnak a kétszemélyes díjból.

Ha megtetszett a 3 éves kalandozás gondolata, van pénzed és flexibilis távmunkád, akkor november elsején már indulhatsz is az egyik legélménydúsabbnak ígérkező hajókirándulásra, amely Isztambul kikötőjéből indul.

Fotó: CNN.com

 

Ajánlatok