accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Jövőhéten nyithatnak a belföldi hotelek azoknak, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal

utazomajom /

A jövő hét közepén, szerdán-csütörtökön meglehet a négymillió beoltott is, akkor megnyitják a szolgáltatások széles körét azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk. – jelentette ki Orbán Viktor a péntek reggeli rádióinterjújában. Figyelembe véve, hogy a miniszterelnök az elmúlt évben egyszer sem tévedett ha nyitás dátumáról, oltottak számáról volt szó, ezt akár biztosra is vehetjük.

Megnyílhatnak a színházak, a tánc- és zeneművészeti események, a cirkusz, az edző- és fitnesztermek, a jégpályák, az állatkertek, a fürdők és uszodák, a játszóházak, a sportesemények, a kalandparkok, és kinyithatnak a szállodák, az éttermek belső helyiségei is – sorolta.

Így tehát jövőhét csütörtöktől lehet belföldi szállodába vendégéjszakát eltölteni azoknak, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A védett szülők a kiskorú gyereküket is magukkal vihetik.

Védettségi igazolványt azok kapnak, akik átestek már a fertőzésen és ezt PCR teszttel igazolni tudják, vagy rendelkeznek antitesttel, vagy beoltatták magukat. Természetesen  azokra is vonatkoznak a kedvezmények, akik a kínai vakcinát választották.

Habár arról nemzetközi szinten konszenzus van, hogy a teljes védettség csak a 2. oltás után  alakul ki (kivéve a Johnson & Johnson esetében), Magyarországon már egy oltás után is megkapjuk a védettséget igazoló plasztik kártyát.

Ajánlatok