accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Így alakítsd ki gyermeked csodás mesebirodalmát

utazomajom /

Mi, felnőttek is arra törekszünk, hogy az otthonunk hűen tükrözze ízlésünket és szolgálja a kényelmünket. Ha ez megvalósul, akkor jól érezzük magunkat a lakásunkban. A gyerekek is akkor játszanak szívesen a saját szobájukban, ha nekik tetszően alakítjuk azt ki.

Már a néhány éves kicsik is határozott ízléssel rendelkezhetnek, és ezt kifejezésre is juttatják. Íme néhány jó tanács, hogyan varázsolhatunk mesés kuckót a gyerekszobából. Könnyen variálható dekorációk, különleges bútorok és persze sok-sok játék az, amire szükségünk lesz.

Csobbanjatok labdamedencébe!

A mozgásos játékok nem csak nagy élményt jelentenek a gyerekeknek, hanem kiválóan fejlesztik is őket. A játszóházak izgalmát idézi a szobai méretű labdamedence, amelybe csúszdáról érkezhetnek a kicsik. A merev falú, mégis puha tartályokat különböző színű labdákkal tölthetjük fel.

A gyerekeknek nem kell sorba állniuk, hiszen a saját szobájukban csobbanhatnak a labdák közé. A csúszdák létráján való felmászás váltott kéz- és lábmozgással történik. Ez pedig kitűnően fejleszti a gyerekek idegrendszerét. Egy labdamedence bármely tévéműsornál vagy kütyünél jobb móka!

A falmatricák változatos világa

Nem csak a játékok, a gyerekszoba színei, mintái is fontosak a gyerekek számára, hiszen ebben a környezetben töltik a napjaikat. Természetesen nem mindig könnyű a kicsik ízlését követni, hiszen az ilyenkor még gyorsan változhat. Épp ezért kiváló választás a gyerekszoba dekorálására a falmatrica.

A Babaágynemű bolt webáruház falmatricái között számos minta közül válogathattok a gyermekeddel. Lányos, kisfiús és semleges matricák egyaránt nagy választékban elérhetőek. A falmatricák felhelyezése nagyon egyszerű, és könnyen el is távolítható, méghozzá hátrahagyott foltok nélkül.

Építőjátékok az egészséges fejlődésért

Nem csak a nagymozgással járó tevékenységek hatnak előnyösen a kicsik fejlődésére. A kezeik, a szemük használata, a figyelmük fókuszálása észrevétlenül történik, miközben játszanak. Épp ezért nagyon hasznosak számukra az építőjátékok.

Tervezniük, gondolkodniuk kell a készülő építmény következő lépésén. Figyelniük kell a pontos elhelyezésre, és a kezükkel meg kell valósítaniuk azt. A szemnek követnie kell a mozdulatokat, így az idegrendszer különböző területei egyszerre edződnek és fejlődnek. A gyerekek és a környezet szempontjából is jó, ha a természetes alapanyagú, például fajátékokat részesítjük előnyben.

Tündéri bababútorok a kényelem jegyében

Miért kellene a gyerekeknek kemény műanyag vagy faszékeken kuporogniuk, miközben játszanak? Felnőttként mi is a kényelmes foteleket, kanapékat szeretjük. Jó hír, hogy a gyerekek méreteiben is vásárolhatunk puha és igazán stílusos ülőalkalmatosságokat.

A babafotelek és babakanapék különleges kiegészítői lehetnek a gyerekszobának. Emellett pedig igazán kényelmessé teszik az önfeledt játékot a legkisebbek számára is.

Ajánlatok