accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Így írhatunk profi önéletrajzot biztonsági őrként

utazomajom /

Akár a közeli szupermarketbe megyünk el bevásárolni, ügyet intézünk, vagy egy rendezvényen veszünk részt, a biztonsági őr az az ember, akivel garantáltan az összes helyen találkozhatunk.

Ez ugyanis egy mindenki által ismert és közkedvelt hivatás. Ráadásul nagyon keresett is, amit mi sem példázhatna jobban, mint a Kaposvárállás őrzés és védelem aloldalán meghirdetett pozíciók sokasága. Visit the site, vagyis ezen az oldalon érdemes keresgélni: https://kaposvarallas.hu/allasok/orzes-vedelem.

Ez a nagy népszerűség viszont együtt jár azzal is, hogy a jelentkezők sokaságával kell megküzdenünk ahhoz, hogy a miénk legyen a kiszemelt állás. De egyáltalán nem lehetetlen győztesként kijönni ebből a csatából, ha van a kezünkben egy bombabiztos önéletrajz.

Hogyan kezdjünk neki egy profi biztonsági őr önéletrajznak?

Első teendőként érdemes egy sablont kiválasztani, amely segít abban, hogy a CV igazán profi szerkezeti felépítésű legyen. Továbbá segít annak a meghatározásában is, hogy milyen szekciókból épüljön fel az önéletrajz, és azok milyen sorrendben következzenek.

A pályakezdőként szerencsésebb a képességekre helyezni a hangsúlyt. Rutinosabb biztonsági őrként viszont egyértelműen a tapasztalat részre kell irányítani a HR-es figyelmét.

Ügyeljünk a szakmai bemutatkozóra!

Mint, ahogy fentebb is írtuk egy-egy álláshirdetésre rengeteg jelentkezés érkezik be, amelyeket a biztonsági szektorban dolgozó HR-esek dolgoznak fel. Persze mindet garantáltan nem lesz idejük átolvasni.

Szűrni fogják a jelentkezéseket, ezért fontos, hogy már az elején megragadjuk a figyelmüket. Ez pedig leginkább úgy lehetséges, ha kiemelt figyelmet fordítunk a szakmai bemutatkozónk megfelelő megírására.

Itt néhány olyan mondatra van szükség, amelyekkel meg tudjuk győzni az olvasót arról, hogy miért jár jól velünk a cég, ha minket választanak.

A tapasztalat szekció is rendkívül fontos

Ahogy mi sem, úgy a HR-esek és a toborzók sem szeretik a semmitmondó kifejezéseket. Ezért próbáljuk meg pontosítani, hogy hol és hogyan kellett alkalmazni a személy- és vagyonőr képzésen megszerzett tudásunkat.

Tökéletes példa lehet ide mondjuk az, hogy egy bizonyos tűzeset során 100 embert sikerült kimenekítenünk, és a tűz megfékezésével a berendezések 80%-a ép maradt.

Készségek és képességek

Ebben a részben tudjuk majd megcsillogtatni azokat a tulajdonságainkat, amelyek igazán jó biztonsági őrré tesznek minket. Érdemes benne vegyesen, soft illetve hard skilleket is felsorolni.

Az előbbiekhez tartoznak például a kritikus gondolkodás, a kiváló kommunikációs készség, az ügyfélszolgálati ismeretek, a részletesség, a gyors tanulás, a precizitás, a terhelhetőség vagy a jó megfigyelőképesség.

A hard skillekhez pedig a technikai tudás tartozik. Itt megemlíthetjük mindazokat az ismereteket, amelyeket a személy- és vagyonőr képzésen megszereztünk. Ilyen lehet például a biztonsági berendezések ismerete, az elsősegélynyújtás és újraélesztési ismeretek, valamint a lőfegyvertartási engedély.

Ajánlatok