accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ilyen még nem volt: teljesen ingyenes előfoglalás az IBUSZ-nál!

utazomajom /

Az IBUSZ hátra hagyva az eddig megszokott foglalási folyamatot, teljesen új megközelítéssel próbálja megadni az utazni vágyóknak a lehetőséget arra, hogy lefoglalják nyaralásukat. Ráadásul teljesen kockázatmentesen, bármilyen kötöttségektől mentesen, egyetlen forint befizetése nélkül. Könnyű nekik, hiszen nem küzdenek likviditási problémákkal, ezért a jövőre tudnak koncentrálni.

Miért is jó ez neked? Mert úgy tudod az előfoglalási kedvezményeket érvényesíteni, álmodozni a következő utazásodról, hogy ehhez nem kell kinyitnod a pénztárcád.

A korábban megszokottaktól gyökeresen eltérő gyakorlatot kell követni a jövőben mindenkinek: az utasoknak és az utazásszervezőknek is – írja az IBUSZ.

Nap mint nap tapasztaljuk a szűnni nem akaró, sőt egyre fokozódó utazási vágyat és szándékot, azonban jelenleg természetesen csak igen kevesen mernek előre tervezni, és az eddigi szokásoktól eltérően csak egy szűk réteg kívánja már most lekötni és bebiztosítani a kedvező árakon kínált jövő évi nyaralásuk helyszínét.

Az IBUSZ most abban segít, hogy a jelenlegi bizonytalanság miatt egyetlen utas se essen el az ilyenkor még a külföldi partnereink/szolgáltatók által nyújtott jelentős előfoglalási kedvezményektől, a biztos és kompromisszumoktól mentes helyszín- és szállásválasztástól, ugyanakkor ez a döntés semmilyen anyagi vagy jogi rizikót ne jelentsen az utasok számára.

Előreláthatólag mire a vírushelyzet normalizálódik az előfoglalási árak nem lesznek érvényben, az európai nyaralóhelyek iránti megnövekedett érdeklődés viszont jelentős áremelést eredményezhet, a bizonytalanságot pedig a kiszámíthatatlan árfolyammozgás is súlyosbítja.

Fentiek miatt döntött úgy az IBUSZ, hogy a hazai piacon egyedüliként 2020. november 11-én elindítja a 2021.nyári előfoglalási akcióját, melynek keretében kimagasló előfoglalási kedvezmények mellett egy új típusú, kimondottan előnyös előleg fizetési konstrukciót biztosít leendő utasainak.

„Foglalj most 0 Ft előleggel és az IBUSZ utazásodat!”

  1. Foglalj most 0 Ft előleggel: 2021. május 1. és október 15. között induló, IBUSZ által  szervezett külföldi utat
  2. Kockázatmentes foglalás: a pandémia miatt kialakult helyzetben mentesítik az utasokat az anyagi rizikóvállalás alól, illetve biztosítják a későbbi ingyenes, minden kötelezettségtől mentes lemondási, átfoglalási lehetőséget 2021. február 28-ig
  3. Garantált árelőny: az előfoglalási akciós árak mellett az érvényes foglalással rendelkezők részére a díjakat az utazás megkezdéséig garantálják
  4. Fizesd az előleget később!: 2021. február 28-ig valamennyi foglalást tartják és garantálják. A foglalás teljes díjának 40 %-át (előlegét) egyéni döntéstől függően, de legkésőbb 2021. február 28-ig elegendő kiegyenlíteni. Amennyiben február 28-ig előlegfizetés nem történik, úgy a foglalás automatikusan, minden következmény nélkül törlődik. A fennmaradó 60% az utazás indulását megelőző 30. napig fizetendő.
  5. Folyamatos kapcsolattartás: Utasokat az általuk megadott email címen folyamatosan tájékoztatják a kiválasztott helyszínen érvényes aktuális helyzetről és a foglalással kapcsolatos technikai információkról.

A részletekért kattints ide!

Újdonságok

2021-ben először elérhető lesz közvetlen Lefkada. 7, 10 és 11 éjszakás turnusokkal jelentkezik Törökország. Szicília, Santorini, Menorca és Ibiza közvetlen járattal lesz elérhető Budapestről.

Népszerű repülős nyaralások

Korfu, Kefalonia (Lassi, Skala), Zakinthos (Debrecenből is!), Peloponnészosz (Kalamata, Tolo), Nyugat Kréta, Chania és Rethymno, Karpathosz, Rodosz, Mallorca (Debrecenből is!), Costa Brava és Costa Dorada, Costa del Sol, Bulgária – Napospart.

Autóbusszal foglalható Halkidiki félsziget (Sarti) és az Olymposz riviéra, egyéni utazással pedig Horvátország teljes tengerparti szakasza, Olasz-Adria, Bulgária, Halkidiki félsziget, Olymposz, Riviéra, Peloponnészosz.

2021 nyári előfoglalási kedvezmények, amelyek 2021. március 31-ig érvényesek:

15 % kedvezmény – minden egyéni, autóbuszos és repülős saját szervezésű külföldi üdülés, „tokkal-vonóval” árából

  • a 15% mellett + 20 % extra kedvezmény a repülőjegy árából májusban, júniusban és aug.25. utáni indulások esetén szeptember végéig
  • a 15 % mellett + 40 % extra kedvezmény a buszjegy árából májusban, júniusban és aug.25. utáni indulások esetén szeptember végéig
  • 7% kedvezmény május 1. után induló saját szervezésű körutazásaink, városlátogatásaink, csoportos hajóútjaink „tokkal-vonóval” díjaiból

Utasokat toborzunk, nem pénzt gyűjtünk, hiszen az IBUSZ pénzügyi helyzete változatlanul teljesen stabil. Vagyoni biztosítékunkat az érvényes  jogszabálynak megfelelően 900 Millió Forint értékben a Colonnade Biztosítónál kötöttük meg a 2021. évre. – írja az IBUSZ.

szponzorát tartalom

Ajánlatok