accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ismerd meg a sokoldalú Bluetooth hangszórókat!

utazomajom /

Napjainkban egyre elterjedtebbek a vezeték nélküli adattovábbítást biztosító technológiák, hiszen a használatuk egyszerű és kényelmes. Míg bő egy évtizede nagy fejtörést okozott például egy pincebulin megoldani a világítás vagy a zene kérdését hálózati áramforrás nélkül, addig ma már csak néhány napelemes lámpára és egy Bluetooth hangszóróra van szükség, és kezdődhet is a party!

Kompakt méret, lenyűgöző teljesítmény

A Tok-Shop.hu-nál kapható Bluetooth hangszórók széles kínálatában mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő eszközt. Bár sokféle árkategóriájú és kialakítású termék kapható, ami viszont közös bennük, hogy a kis méret nagy teljesítménnyel párosul.

Hisz egy átlagos Bluetooth hangszóró egy hátizsákban is könnyen elfér, de mégis van benne annyi (hang)erő, hogy egy kisebb házibuli vagy szabadtéri móka igényeinek tökéletesen megfelel. Sőt, még az is előfordulhat, hogy nem is tekeritek fel maximumra a hangerőt!

További előnyük, hogy nemcsak az árammal való működtetést spórolhatod meg, hanem az audiokábelek használatát is. Nincs többé szükség arra, hogy vezetékkel kösd össze a laptopoddal vagy a telefonoddal, hiszen a Bluetooth technológia wireless elven működik. Egy gyors párosítás, és már indíthatod is a mobilodon a kedvenc lejátszási listádat, a hangszóró pedig gondoskodik arról, hogy még a szomszédok is megismerjék a zenei ízlésedet.

A mobilod pedig közben nyugodtan lapulhat a zsebedben, csak arra ügyelj, hogy hatótávon belül maradj, így nem szakad meg a kapcsolat.

Különleges Bluetooth hangszórók

A “normál” eszközök mellett természetesen olyan verziók is rendelkezésedre állnak, amelyek az alapvető funkciókon túl egyéb extrákat is tartalmaznak. Léteznek például vízálló hangszórók, amiket a strandon vagy egy medencés bulin is biztonságosan használhatsz, hiszen nem árt nekik a nedvesség.

Az IP-minősítésre azonban figyelj, ugyanis nagyon nem mindegy, hogy egy termék csak mérsékelten (tehát a fröccsenő víz ellen), vagy teljesen vízálló (akár víz alá is merítheted). Ezenfelül kaphatóak olyan hangszórók is, amiken LED-ek is találhatóak, melyek ritmusra világítanak vagy villognak. Ezek a zene mellett a fényeket is szolgáltathatják a bulin.

Valamint olyan termékek is vannak, amik virtuális asszisztenst (pl. Amazon Alexa, Google Assistant) is tartalmaznak, ezáltal integrálhatod őket az okosotthon-rendszeredbe, és rajtuk keresztül hangvezérléssel irányíthatsz több készüléket.

Hosszú üzemidő

A Bluetooth hangszórók többsége beépített akkumulátorral rendelkezik, tehát bizonyos ideig áramforrás nélkül használhatóak. Az üzemidő több tényező függvénye, de még a kisebb hangszórók is képesek 4-6 órán keresztül működni, a nagyobbakból pedig akár 18-20 órán keresztül is bömbölhet a zene megszakítás nélkül.

Ennyi idő alatt még a legkitartóbb bulihuligán is kifullad, így még az afterpartin sem lesz gond arra, hogy miből szól majd a talpalávaló. Készülj fel a nyárra egy menő Bluetooth hangszóróval!

Ajánlatok