accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ismét eljött: 7. Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás

utazomajom /

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Hetedik alkalommal gyűjtenek ajándékot rászorulóknak karácsonyi ronda pulcsiban Budapesten és Debrecenben.

Az idei lesz a hetedik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében. December 10-én Budapesten és Debrecenben is vár a Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás.

Igazi családi eseményt álmodtak meg a szervezők 2015-ben: az élményfutáson részt vehetnek kicsik és nagyok, sportosak és kevésbé mozgékonyak, hiszen a távok sprintelve, kocogva, de akár sétálva is teljesíthetőek.

Idén a Kenyérlelke Fesztivál alapítója és főszervezője, Németh Áron is csatlakozott a budapesti esemény megszervezéséhez. A sportolók Budapesten, a Városligetben mutathatták meg a legrondább pulcsinkat a nagyközönségnek. A liget déli bejáratától (Múzeum Mélygarázs és Promenád) indulva a Városligeti Futókörön elfut a csapat többek között a Millennium Háza és a Rózsakert mellett is.

ronda pulcsi futas karacsony

Debrecen belvárosban is futnak a ronda pulcsisok: a Baltazár Dezső térről indulva, Piac utcai sétáló övezet és a mesés debreceni adventi vásár érintésével. A gyülekező állomáson a start előtti bemelegítést Tisza Tibor, egyszeres magyar bajnok, ötszörös magyar válogatott labdarúgó vezényli, ezt követően az 5,2 km-es távot lehet egyéniben vagy váltóban, babakocsival vagy kiskutyával, családdal vagy kollégákkal futni – természetesen ronda pulcsiban. Az esemény megvalósítása a budapesti esemény a Városliget Zrt., míg a debreceni esemény megvalósítása a a Debreceni Advent vagy a Virágkarnevál programjait szervező Főnix Rendezvényszervező Kft.-vel közösen történik.

A Karácsonyi Ronda Pulcsis Futáson résztvevőnek nem kell mást tenniük, mint előkapni a leggiccsesebb, legrondább vagy legviccesebb karácsonyi pulcsit, sapkát, sálat – és persze a futócipőt -, továbbá magukkal hozni a hátrányos helyzetben, mélyszegénységben élő gyermekeknek szánt csomagot. A szervezők a tárgyi adományokat a futás helyszínén várják, az adományok listáját a futás Facebook eseményleírásában találhatóak. A szervezők cégek adományait is örömmel fogadják, idén első felajánlóként a Budapest Park csatlakozott, melynek keretében a budapesti Wesley János Általános Iskola diákjait invitálják meg egy élménykorcsolyázásra.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, regisztrálni a budapesti eseményre a https://feliratkozas.ligetbudapest.hu/ronda-pulcsis-futas weboldalon, a debreceni eseményre a hello@bakancslistamagyarorszag.hu e-mail címre küldött üzenetben lehetséges a város megjelölésével.

BUDAPEST

2022. december 10.

10:30 Gyülekező

11:00 START: Budapest, Városliget, Múzeum Mélygarázs és Promenád „D lejárat”

ESEMÉNY: 7. Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás 12/10 – BUDAPEST

DEBRECEN

2022. december 10.

10:00 Gyülekező

10:50 Közös bemelegítés

11:00 START: Debrecen, Baltazár Dezső tér – Hunyadi utca – Rákóczi utca – Burgundia utca

– Kossuth utca – Piac utcai sétáló övezet (Adventi Vásár) – Füvészkert utca – Múzeum utca –

Baltazár Dezső tér

ESEMÉNY: 7. Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás 12/10 – DEBRECEN

Ajánlatok