accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Független magyar utazók utazós tippjei várnak a Járatlan Utakon Fesztivál programjain

kristofeszter /

A megújult UtazásNemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt keretében 2024. február 24-25-én rendezik meg a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban a 16. Járatlan Utakon Fesztivált, Magyarország legnagyobb, független utazókat megszólító rendezvényét. A fesztivál különlegessége, hogy az ország ismert független hátizsákosai, utazói, bloggerei és extrém utazói személyesen osztják meg történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó, kíváncsi közönséggel.

Milyen élményekkel vár a Járatlan Utakon Fesztivál?

“Az egymillió mérföldes út is az első lépéssel kezdődik.” – vélekedik az utazásról Vándorboy, az esemény főszervezője, és a legtöbbet utazott magyar. Ő álmodta meg a koncepciót, amelyben évente kétszer a független magyar utazók találkoznak, ötleteket cserélnek, segítenek egymásnak és beszámolnak útjaikról személyesen is a követőiknek.

Az előadásokat hallgatva eljuthatsz a világ számos helyére, közben pedig a több, mint 100 utazásban jártas utazóval, bloggerrel, hegymászóval, világjáróval személyesen is megismerkedhetsz.

A fesztiválnak már presztízse van, nagyon pozitív visszajelzéseket kap, olyannyira, hogy a szabadon, függetlenül, és extrémen utazó csapat sokaknak már a második családja.

Milyen előadásokra készülhetsz?

A kétnapos fesztiválon 40 előadás és kerekasztal beszélgetés várható, 6 teremben, 10.30-tól 18 óráig. A kerekasztal beszélgetéseket különböző tematikák szerint szervezték. Az utazók, utazóbloggerek az előadások során ötleteket adnak: mikor, hova, hogyan, miért és mennyiért lehet és érdemes elutazni.

Szemezgess az előadások és a kerekasztal beszélgetések témái közül:

  • Vonattal Európában ingyen?
  • Gyalogszerrel Európán át
  • Kalandok Srí Lankán
  • Kanadai krónikák
  • Járatlan utakon a Kárpátok gerincén
  • Csodák nyomában Chilében

A lista természetesen nem teljes, az előadások és kerekasztal beszélgetések témái között a Járatlan Utakon fesztivál weboldalán nézelődhetsz.

Utazás+ Kiállítás 2024
Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt

Kérdés merül fel benned egy-egy előadás alatt? Természetesen az előadások után az előadókkal beszélgetni is lehet, így a találkozás sokkal interaktívabb. Az egyéni kérdéseknek könnyebben hangot adhatsz.

Tipp: Már most ráhangolódnál az eseményre? Keresd fel a Járatlan Utakon Fesztivál YouTube csatornáját, és gyűjts inspirációt a feltöltött videókból!

Mit tartogat még számodra az Utazás+ Kiállítás?

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között Budapest Boat ShowalKaraván Szalonnal és az E-bike Test&Showal egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat.

Ugye te is részt veszel az eseményen? Ne hagy otthon a gyerekeket sem! A programokat itt találod >>

Szponzorált tartalom

Ajánlatok