accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Inspirálódj a 44. Utazás kiállításon, ahol a Járatlan Utakon Fesztivál is újra bemutatkozik!

Katya /

Útra kelnél, de még az utolsó kis löket hiányzik? Szeretnél mások kalandjaiból tanulni és inspirálódni? Akkor irány a 44. Utazás Kiállítás, ahol számtalan program segít eligazodni az úti célok között, valamint a kiállítás társrendezvénye lesz a 12. Járatlan Utakon Fesztivál is, ahol olyan független utazókkal és bloggerekkel találkozhatsz, akiktől első kézből tanulhatsz hasznos tippeket, ismerheted meg élményeiket március 5. és 6. között.

A Vándorboy által megálmodott fesztivál nem a hagyományos, szervezett, all inclusive utakat mutatja be, hanem egy élhető, élménydús és fenntartható alternatívát mutat fel a hagyományos turizmuson kívül. A Járatlan Utakon Fesztiválon idén több mint 50 vetítéses előadáson és 50 kerekasztal beszélgetésen vehetsz részt.

Hogyan utaztunk világjárvány alatt? Hogyan vágj neki az utazásnak gyerekkel, nőként, stoppolva, vitorlással, motorral, kerékpárral? Mit érdemes tudni a külföldi önkéntességről? Milyen élményekkel jön haza az, aki bejárta a Caminót? Vagy éppen egy-egy régió érdekelne jobban? A fesztivál témái között mindenki meglelheti azt, ami érdekli Amerikától Ázsiáig. A programokat régiók, utazási mód és stílus szerinti bontásban is megtalálhatod ide kattintva.

Több utazó blogger, független hátizsákos és extrém utazó is ott lesz, hogy elmesélje történetét, megossza a látogatókkal tapasztalatait: FemaleYeti például elmeséli, hogyan hódította meg a Manaszlu 8163 méteres csúcsát, a Kocsmaturista arról beszél majd, hogy milyen sokfélék a kocsmák a különböző nemzeteknél, Vándorboy pedig megosztja, hogyan lehet Egyiptom sivatagjaiban stoppal közlekedni.

A fesztivál nagy előnye, hogy az inspiráció- és ötletgyűjtésen túl az előadások után te is felteheted kérdéseidet, illetve hasonszőrű utazókkal is megismerkedhetsz. Hazatérve pedig tervezheted is a saját nagy kalandodat. Ha pedig már ott vagy, nézz szét az Utazás Kiállítás többi kiállításán (LINK) is ugyanazzal a belépővel, ahol az egyik kiemelt díszvendég ezúttal Egyiptom lesz.

Ajánlatok