accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Júniustól már naponta repül az Emirates Budapestre Dubajból

utazomajom /

Június 1-től heti hétre növeli járatai számát Budapest és Dubaj között az Emirates. Emellett számos, a magyar utazók körében is népszerű útvonalon bővít a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, és újabb desztinációkon állnak forgalomba a legendás A380-as óriásgépek.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága közel harmadával bővíti járatkapacitását a teljes hálózatán március 26-tól kezdődően, ám a növekvő kereslet miatt már most további bővítést jelentett be a nyári szezon közeledtével. Jó hír, hogy Budapest felé is sűríti járatai számát az Emirates. Június 1-től minden nap repül a légitársaság szélestörzsű gépe a magyar főváros és Dubaj között a mostani heti öt járat helyett. A járatokon magyar utaskísérők várják az utazókat, akik akár magyar nyelvű tartalmakkal – filmekkel, zenékkel – is tölthetik az időt repülés közben a légitársaság fedélzeti szórakoztatórendszerének köszönhetően. Emellett a légitársaság globális hálózatán bejelentett bővítés számos olyan útvonalat is érint, amely a magyar utazók körében is népszerű. A kedvelt távol-keleti célállomások közül Bankgokba, Pekingbe, Hongkongba, Kuala Lumpurba és Tokióba is növeli járatai számát az Emirates. De, akik Ausztráliába, Új-Zélandra vagy Afrikába repülnek, azok is nagyobb járatválasztékból válogathatnak.

Sokan kifejezetten az A380-as óriásgéppel szeretnének utazni; ők a meglévők mellett újabb útvonalakon tehetik ezt meg: május 1-től Peking, június 4-től Sanghaj, augusztus 1-től pedig Kuala Lumpur és Tajpej irányába is az emeletes óriásgépek indulnak Dubajból. Az Emirates 800 milliárd forintos program keretében újítja fel az A380-as flottáját, és már négy gépet át is adtak a forgalomnak, amelyeken teljesen megújult utastér várja az utazókat.

Ajánlatok