accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kambodzsa minden beutazási korlátozást eltörölt

utazomajom /

Kambodzsa megtette az utolsó lépést az ország teljes újranyitása felé, hiszen eltörölte az összes COVID-19 járvánnyal kapcsolatos korlátozást. Eddig csak 72 órán belüli negatív PCR teszttel vagy teljes oltási igazolvánnyal lehetett az országba lépni.

„Megszüntettük az összes beutazási korlátozást a szárazföldi és vízi határainkon, illetve a légi közlekedésben is. Már nincs szükség semmilyen egészségügyi dokumentum bemutatására érkezéskor” – mondta Mam Bun Heng egészségügyi miniszter október 3-i közleményében. A határozat azonnal hatályba is lépett.

Bun Heng hozzátette, hogy az érkező utasoknak továbbra is megmérik a testhőjüket a határátkelőhelyeken. Ezenkívül az egészségügyi tisztviselők és a karanténért felelős illetékes tisztviselők a határokon és a repülőtereken maradnak, hogy szükség esetén intézkedhessenek és tanácsokat adhassanak az utazóknak.

A miniszter arra is felszólított minden eddig be nem oltott személyt, hogy oltassa be magát és tartsa be a fertőzésmegelőzési intézkedéseket.

Ajánlatok