accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Vonatokkal helyettesítik a Brüsszel és Amszterdam közötti KLM-járatok egy részét

utazomajom /

Az elmúlt hónapokban a KLM, a Thalys és az NS Dutch Railways környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve hosszú távú tervet dolgozott ki arra vonatkozóan, hogyan csökkentse légi járatainak számát Brüsszel és az amszterdami Schiphol repülőtér között. A megoldás alapján a KLM Holland Királyi Légitársaság 2020. március 29-étől nagysebességű Thalys vonatokkal helyettesíti a Brüsszel és az amszterdami Schiphol repülőtér között közlekedő napi járatainak egyikét. A helyettesítő járatok mindenben igazodnak majd a vásárlói igényekhez.

A KLM Holland Királyi Légitársaság ötről négyre csökkenti napi légi járatai számát Brüsszel és az amszterdami Schiphol repülőtér között, a maradék egy járatot pedig a Thalys nagysebességű vonatokkal váltja ki. A vasúti szerelvények sebesség, megbízhatóság és kényelem szempontjából teljes mértékben megegyeznek a légi közlekedés nyújtotta szolgáltatásokkal. Az az elhatározás, hogy ötről négyre csökkentsék a napi járatok számát a Brüsszel–Schiphol távon csak az első lépés, ugyanis a KLM szándéka, hogy még tovább redukálja a repülőjáratok gyakoriságát ezen a szakaszon, amit első sorban azok az utasok használnak, akik az amszterdami Schiphol repülőtérről csatlakozó járatokkal repülnek interkontinentális állomásokra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KLM Royal Dutch Airlines (@klm) által megosztott bejegyzés,

„Az intermodális szállítás – beleértve a vonatokat és a repülőgépeket – továbbra is összetett és kihívásokkal teli üzlet. Célunk, hogy mindkét területen a maximumot nyújtsuk. A napi járatok számának csökkentése remek módja annak, hogy még több tapasztalatot szerezzünk az Air&Rail-szolgáltatások terén” – nyilatkozta Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója.

“Fly Responsibly” kezdeményezés

A KLM a Thalys és az NS Duch Railways összefogása része a KLM „Fly Responsibly” kezdeményezésének. Mindemellett a résidő korlátozásaival is számolnia kell a KLM-nek a Schiphol repülőtéren. A vasúti szolgáltatások bonyolítják majd a Schipholra érkező mellékutas forgalmat, a rendelkezésre álló közlekedési módoknak köszönhetően pedig javul a hálózat minősége.

A KLM elkötelezett a légi közlekedést érintő fenntartható jövő létrehozása iránt, ezért indította el „Fly Responsibly” elnevezésű kezdeményezését. Ez magában foglalja a KLM minden jelenlegi és jövőbeli erőfeszítéseit tevékenysége fenntarthatóságának javítása érdekében. Ám valódi eredmény csak úgy érhető el, ha az teljes szektor összefog. A „Fly Responsibly” kezdeményezéssel a KLM arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy a szén-dioxid-helyettesítő szolgáltatásokat válasszák. Míg a társaságokat arra buzdítja, hogy a KLM vállalati bioüzemanyag-programjának segítségével tervezzék meg az üzleti utakat.

Az Air&Rail-termék fejlesztése

Air&Rail-szolgáltatás könnyen foglalható a KLM.com-on keresztül. A KLM-járatokkal történő egyszerűbb kapcsolat biztosítása érdekében a Thalys, a NS, a KLM és a Schiphol repülőtér törekszik a poggyászkezelés és az egyéb szolgáltatások fejlesztésére, valamint külön Air&Rail check-in pultot hoznak létre az amszterdami Schiphol repülőtéren.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KLM Royal Dutch Airlines (@klm) által megosztott bejegyzés,

A KLM-ről

A KLM az elmúlt 100 évben úttörő szerepet töltött be a légitársaságok között, és a legrégebbi légitársaság, ami még mindig a saját nevén működik. A KLM célja, hogy a legügyfélközpontúbb, leginnovatívabb és leghatékonyabb európai légitársaság legyen. A KLM 2018-ban 34,1 millió utast szállított, 162 desztinációra összesen 214 géppel. A vállalat összesen 33 000 embert alkalmaz világszerte. A KLM összeköti Hollandiát a világ legnagyobb gazdasági régióival. A KLM lesz a világon az első légitársaság, amely idén a 100. évfordulóját ünnepli.

További információk: KLM.comFacebook

Ajánlatok