accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Komplett felújítást tervezünk? Lássuk, mi mindent érdemes megcsinálni!

utazomajom /

Habár értelemszerűen ingatlan és ingatlan között hatalmas lehet a különbség, azért akadnak olyan feladatok szép számmal, amelyekkel nagy valószínűséggel szembesülni fogunk. Nézzük meg együtt, hogy mi mindenre érdemes gondolni, hogy mindenre jusson idő, energia, no meg persze pénz.

Bontás, burkolás

A vizes helyiségekhez sokszor hozzányúlunk, ha felújítást tervezünk. Ez az a rész, ami akkor is hangsúlyos területe az otthonunknak, ha egyébként nem itt tartózkodunk a legtöbbet. Szerencsére a Józan Kft. szerszám kínálatából könnyedén beszerezhető az összes nélkülözhetetlen eszköz, amelyre a bontás, illetve burkolás során szükségünk lehet.

A kőműves szerszámok elengedhetetlenek, ha a fürdőszobát, az illemhelyet vagy éppen a konyhát szeretnénk új burkolattal újjávarázsolni. De nem ez az egyetlen sokszor előforduló projekt, amikor komplett lakásfelújítás előtt állunk.

Festeni biztosan kell!

A festés a másik, tipikusan kikerülhetetlen feladat szokott lenni. A falak ráadásul egészen biztos, hogy idővel elkoszolódnak, itt-ott leverjük a sarkokat. Ilyenkor pedig csak az újrafestés hozhat megoldást.

Értelemszerűen ilyenkor a festőszerszámok lesznek a tökéletesek. Vödör, ecset, henger, maszkolószalag, lehúzórács, csak hogy néhányat említsünk, ami kelleni fog, ha ebbe a projektbe vágjuk a fejszénket.

Energiatakarékoskodás okosan

Ennek is elsősorban akkor van értelme, ha nem a netről gyűjtögethető spórolási tippeket vesszük alapul, hanem valóban működő ötleteket, megoldásokat kezdünk el megvalósítani. Ehhez válasszuk ki először, hogy milyen alapanyagokkal fogunk dolgozni.

Az, hogy a szigetelőlap EPS, grafittal dúsított polisztirol, kőzetgyapot vagy más anyagból készült tábla, meghatározza majd azt is, hogy milyen szerszámokra és kiegészítőkre lesz szükségünk. Ne feledjük, hogy a festéssel ellentétben például ez egy hosszú távra szóló kivitelezés, amit jó eséllyel nem fogunk bolygatni többet az elkövetkező években, ezért nem szabad spórolni az anyagokon vagy eszközökön.

Ha mindenféleképpen bölcsen szeretnénk dönteni, inkább válasszuk a Józan Kft. termékkínálatát, ahol alapvető a kiemelkedően kedvező ár-érték arány.

A szerszámok minősége sok mindent meghatároz

Azért sem jó ötlet éppen az eszközökön takarékoskodni, mivel tulajdonképpen rajtuk is múlik a projekt sikere. Silány szerszámokkal adott esetben nemcsak lassabb lesz majd a munka, de akár kivitelezhetetlen is. Emiatt azonban a végén rosszabbul járunk, mintha bele se kezdtünk volna az egészbe. Kiváltképp igaz ez akkor, ha minden egyes lépést meg kell ismételnünk, amin egyszer már elvileg túljutottunk.

Bátorságra fel! Ha beszereztünk minden minőségi szerszámot, amely kellhet, el is kezdődhet a munka!

Ajánlatok