accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kültéri fényforrások, amik a biztonságodat is szolgálják

utazomajom /

Értékeinkre mindannyian igyekszünk vigyázni, különösen ha számunkra érzelmileg is fontosak. Otthonod biztonságáról számos különböző módon gondoskodhatsz, és a hírekre alapozva bizony kell is.

A saját ingatlan nemcsak nagy értékű beruházás, hanem egy olyan hely, ahová visszavonulhatunk, ahol önmagunk lehetünk. Emiatt különösen rossz élmény, ha idegenek megrongálják vagy betolakodnak a területünkre. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan tudod a legegyszerűbben megvédeni otthonodat.

Lámpa és kamera egyben

Családi házak, társasházak esetében előnyös a bejárati ajtó közelében elhelyezett kültéri fényforrás. Ennek köszönhetően nem kell sötétedés után vakon tapogatozni, hanem láthatóvá válik a járda, a kulcslyuk és balesetmentesen haza érkezhetsz.

A ViaLuce Fénystúdió kültéri biztonsági lámpái segítségével tovább fokozhatod a veszélyforrások kiiktatását. Ezek a termékek ugyanis kamerával is el vannak látva, így pontosan tudni fogod, hogy ki közelít az ajtód felé.

A készülékek Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek, így akár az okostelefonoddal is szinkronizálhatod őket. A lámpatestek modern megjelenésűek, ezért szinte bármilyen homlokzaton jól mutatnak.

Plusz egy pont a mozgásérzékelésért

Az energiatakarékosság az elmúlt időszak gazdasági eseményeinek hatására már nem csak egy divatos szó. Mindenki igyekszik költséghatékonyabbá tenni többek között az áramfogyasztást is. Ehhez a szemlélethez tökéletesen igazodnak azok a világítótestek, amelyek csak akkor lépnek működésbe, ha mozgást érzékelnek. Ezzel a rendszerrel elkerülhető, hogy egész éjjel feleslegesen égjen a lámpa.

Bár általában modern LED égőkkel árusítják ezeket a készülékeket, amik alapból hosszú élettartartammal bírnak, a mozgásérzékelős kivitelnek köszönhetően ez még tovább nyújtható. Amikor valaki hatótávolságon belülre kerül, a lámpa felkapcsol, a kamera továbbítja a képet, így jól felismerhető lesz az arc, aki az ajtód előtt áll.

Szabályozható színhőmérséklet

Ha a bejárati ajtóhoz közel helyezkedik el a nappali ablaka, akkor sem kell attól tartanod, hogy az időnként felkapcsolódó lámpa fénye zavaró lesz. A színhőmérséklet a legtöbb eszközben könnyűszerrel beállítható, így te döntheted el, hogy mennyire legyen tompa vagy vakító.

Sőt, akár váltogathatod is, hogy mikor szeretnél 2700-3500K közötti meleg fényt és mikor a nappali fényhez hasonló 4500-6500 K erősségűt.

Mennyire bírja az időjárás ingadozásait?

A lámpák legalább IP44-es védelemmel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy ellenállnak a rájuk fröccsenő nedvességnek. Zárt rendszert alkotnak, ami nem teszi lehetővé, hogy a por, esetleg apró repülő rovarok rontsák a teljesítményét, megjelenését. Ráadásul 5 év garancia jár a világítótestekre.

Számodra is fontos a családod, otthonod biztonsága? Látogass el a ViaLuce Fénystúdió webáruházába és rendeld meg a kamerával felszerelt kültéri lámpák egyikét!

Ajánlatok