accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

16 órás késéssel indult a görög nyaralása egy repülőgépnyi utasnak

utazomajom /

A reggel 6-os járatokkal az a probléma, hogy bármennyire is közel laksz a repülőtérhez, legalább 3-kor kell kelned, hogy biztonságosan kiérj. Arról nem is beszélve, hogy számos gép indul a kora reggeli órákban, ezért sokszor alakul ki tömeg.

Időben kiért olvasónk, Zoltán a repülőtérre a Ryanair FR7770 Budapestről Prevezába (Lefkada, amúgy gyönyörű sziget) tartó járatához. A helyszínen szembesült, hogy hajtóműhiba miatt egy picit tolódik az indulás. Délelőtt 11 óra körül már látták a fényt az alagút végén, 18:10-re írták ki a gépet. Ez pont az az időintervallum, amire már felesleges hazamenni, főleg ha messze laksz a repülőtértől, vagy bajlódni kellene a parkolással, tömegközlekedéssel. Így az utasok közül szinte mindenki a reptéren maradt, már csak azért is, mert a biztonsági ellenőrzés után már nem olyan egyszerű kijutni a repülőtérről.

Olvasónk, Zoltán fotója

Ahogy közeledett az időpont, 19:15 jelent meg a kijelzőn. Egy óra késés már nem oszt nem szoroz 12 óra után, gondolták. Közben Zoltán úgy hallotta, hogy inkább 19:50-es lesz ebből, legalábbis ezt pletykálták az utasok. Rosszul tudták, hiszen 20:00 körül jelent meg az indulási időpont a beszállókapuval: A14 – 21:05.

Végül ehhez képest már csak 40 perc késéssel, 21:46-kor szálltak fel a repülőgéppel.

A helyzet ugyanez a túloldalon, vagyis akik Lefkadáról utaznának haza ezzel a géppel, ugyanúgy 16 órás késéssel számolhatnak. Ide kattintva élőben követheted az útjukat. Reméljük, a csomagok mindenkinek időben megérkeznek.

Ajánlatok