accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A legjobb karácsonyi ajándék, nem csak utazóknak!

utazomajom /

Utazunk, élményeket gyűjtünk, fotózunk, videózunk, megosztjuk a legjobb képeinket Instán, facebookon…De vajon mi lesz a sorsa annak a több száz (ezer?) másik fotónak, ami sehova nem kerül ki?

Emlékeztek? Régen fotóalbumba ragasztottuk a nyaralós fényképeket, manapság -a digitális világban- inkább a telefonon, számítógépen, esetleg felhőkben tároljuk az emlékeket. Jobb esetben néha visszanézzük a fotókat, de gyakoribb az, hogy szinte soha nem vesszük elő, mert máris az újabb élményeket keressük.

A régi fotóalbumok helyett ma fotókönyveket készíthetünk magunknak, de akár ajándékba is adhatjuk (a karácsonyfa alatt remekül mutat). Az ajándékba szánt fotókönyv nagy előnye, hogy amíg időt szánsz arra, hogy elkészítsd a könyvet, a képek válogatásával újra átélheted az utazást és ismét felelevenednek az élmények. De persze nem csak a képek válogatásakor, hanem a könyv lapozása közben is lehet nosztalgiázni, újra meg újra.

3 ok, amiért érdemes fotókönyvet készíteni

1. Egy fotókönyvvel kézbe vehető, lapozható tárggyá konzerváljuk az emlékeket. Míg a fotókönyv készítése során időt szánunk arra, hogy kiválogassuk a legjobb fotókat, addig a szerkesztéssel sztorivá alakítjuk az utazási élményeinket. E nélkül a folyamat nélkül csupán egy újabb halom fotó keletkezett telefonunkon, amiből hiányzik a sztori. A fotókönyv ezzel ellentétben egy általunk létrehozott történetként mutatja be utazásainkat. Átlapozásával újra átéljük az élményeket és nem csak megnézünk egy-egy jobban sikerült fotót.

2. Öt-tíz év elteltével a fotókönyvek igazi féltve őrzött családi kinccsé válnak, amelyek karnyújtásra várják a polcon, hogy átlapozzuk őket. Ennyi idő alatt 3-4-szer cserélünk telefont. A régi digitális fotók már egy felhőben, vagy külső adathordozókon pihennek, és szinte soha nem nézegetjük őket.

3. Egy fotókönyv lapozgatása az élménybeszámolók során is sokkal szerencsésebb megoldás, mint a fotók mutogatása a telefonon.

Miért a Bestfotókönyv?

  • A fotókönyv lapjait valódi fotópapírra nyomtatják.
  • A fotókönyvek teljesen síkban nyílnak, így a két oldalon elnyúló panorámaképek is élvezhetők.
  • A szerkesztéshez korszerű, online-szerkesztő szoftver áll rendelkezésre.
  • A rengeteg esztétikus háttérminta közül mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Lepd meg magad vagy szeretteidet karácsonyra egy csodálatos fotókönyvvel!

2018. november 30-ig 15% elő-karácsonyi kedvezmény van életben a fotókönyvekre.

www.bestfotokonyv.hu Kuponkód: 2018


szponzorált tartalom.

Ajánlatok