accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Lehetőség, mellyel újra visszakaphatod férfias hajkoronád

utazomajom /

Egyénenként változó, de a férfiak nagy részét érintő probléma a férfias típusú hajhullás. A kopaszodás egyes esetekben már fiatalabb korban megkezdődik, és sajnos elmondható, hogy a tudományos nevén androgén alopecia örökletes, így ha a felmenőid szenvedtek ettől, nagy valószínűséggel nálad is bekövetkezik a hajhullás.

Korábban a kopaszodásra a paróka viselése vagy a fájdalmas hajbeültetési eljárások, esetleg néhány természetes hatóanyag nyújtott megoldást, napjainkban azonban kíméletes folyamata is létezik a hajhullás kezelésének.

A férfi hajhullásról

A férfias típusú hajhullás kezdetben a homlokhoz közeli részeken és a fejtetőn okoz ritkulást, később azonban a férfiak egy részénél teljes kopaszodással járhat. A modern technológiai újítások szerencsére ezen a területen is hoztak változásokat.

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres hajterápiája például akár visszafordíthatja a folyamatot, és a hajhagymák újra aktiválódhatnak. A korai stádiumban lévő pácienseknél fantasztikus eredményeket értek el ezzel a módszerrel.

Genetikai és hormonális probléma

Érdemes tudni, hogy a férfias típusú hajhullást az örökletességen túl hormonális változás is generálhatja. Ennek hatása az évek során egyre látványosabbá válik a jelenség, mígnem a hajhagymák növekedési fázisa lerövidül, mely miatt a hajszálak egyre gyengébbek lesznek. Egy idő után már nem képesek kitörni a fejbőrből, ezért lesz látványos kopaszság az adott területen.

A lézeres hajstimuláció segíthet a hajszálak kitörésében, valamint a hajhagymák újra aktívvá válnak. A tízalkalmas terápia – kiegészülve egy minoxidil hatóanyagú kezeléssel – elképesztő eredményeket nyújthat. A gyulladáscsökkentő hatású eljárás stimulálja a szőrtüszőkben lévő őssejteket, valamint a fejbőr ereit is.

A lézeres hajstimuláció lépései

A beavatkozás előtt szakorvos konzultál a pácienssel, és előre egyeztetésre kerül a teljes kezelési terv. A non-ablatív lézeres eljárás fájdalommentes, csak minimális melegséget tapasztalhatsz a kezelés során. Alig 30 percig tart egy-egy stimuláció, így gyorsan folytathatod megszokott napirended.

A lézeres hajstimuláció segítségével a hajhagymák folyamatosan a növekedési fázisban lesznek. Ehhez érdemes tudnod, hogy egy hajszál általában 7 évet él, melyből a növekedési szakasz 2-4 évig tart. Ebben az időszakban folyamatos a sejttermelődés. Általában a fejbőrünkön lévő haj 85%-a ebben az életszakaszban van.

Az androgén alopécia okán a DHT hormon lerövidíti az androgén szakaszt, mely által több faggyú felgyülemlik és eltömíti a kivezető csatornákat. A hajhagymák kitöréséhez tiszta fejbőrre van szükség, melyet a lézeres kezelés a kivezető járatok tisztításával old meg.

A három-négy hetente végzett ismételt kezelések az előrehaladottabb állapot javítása érdekében kiegészíthetőek más kezelésekkel, mint például az ultrahangos hatóanyagbevitel, valamint a minoxidil kezelés alkalmazása. A tökéletes és tartós eredmények eléréséhez a kombinált kezeléseket rendszeresen ismételni kell.

Ajánlatok