accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Less be a színfalak mögé – blogger találkozókkal is vár a 44. Utazás Kiállítás március 3. és 6. között

Katya /

Egy év kihagyás után ismét megrendezik az Utazás Kiállítást március 3. és 6. között a Hungexpón. A négynapos programsorozat hazánk legnagyobb utazás témájú rendezvénye, ahol idén is közel 100 kiállítóval és 20 országgal ismerkedhetsz meg. A rendezvény egyszerre szól a turizmus szakmához és az utazókhoz, a szakmai kiállítókon túl lehetőség lesz több tapasztalt utazóval is találkozni. Itt rendezik meg a 12. Járatlan Utakon Fesztivált is és lesz blogger találkozó is.

Érdekel milyen egy „professzionális utazó” élete? Hogy mi áll a tökéletes Instagram-fotó mögött és hogyan lehet lépésről lépésre megtervezni egy utat? Vagy, hogy miként lehet a munka segítségével megismerni a világot? A Blogger Corner előadásaiban többek között ezekről is szó lesz, emellett szolgáltatóként is hasznos információkat lehet gyűjteni arról, mit lehet, érdemes tenni a vendégekért és a pozitív vendégélményért. A hétvége során találkozhatsz az alomutazo.hu újságírójával, L. Kelemen Gáborral, a Beférek a bőröndbe? vloggerével Szécsi Lászlóval, Berzy Dominikával, Ruzsa Norinával, Méder Áronnal, Patai Mercivel, Adányi Mihállyal és Nagy Nikivel, akik Instagramon és blogposztokban számolnak be utazási élményeikről, valamint Kassay Tamással, a Spabook.net bloggerével.

A Blogger Corneren túl az alternatív utazási formákra, tapasztalatok, élmények megosztására épít a 12. Járatlan Utakon Fesztivál is, melynek programjairól itt írtunk. Az Utazás Kiállításon emellett ismét vár az Afrika Expo és Vásár is, amely Közép-Kelet Európa legjelentősebb tematikus fóruma, valamint a Karaván Szalon, ahol 50 járművel és kiállítóval ismerkedhetsz meg, de itt lesz a 30. Jubileumi Budapest Boat Show is. Magyarország legnagyobb hajókiállítása közel 100 vitorlás, motoros és elektromos hajót vonultat fel számos kapcsolódó ruházat, felszerelés és szolgáltatás mellett.

Az idei Utazás Kiállítás két díszvendége a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa és térsége, valamint Egyiptom lesz. A kiemelt vendégekről így mindent megtudhatsz a kiállításon, ha pedig szerencséd van, közelebbről is megismerheted őket: a kiállításon ugyanis két nyereményjátékkal is várnak, ahol egyiptomi nyaralást, valamint egy pihentető hétvégét lehet nyerni a Veszprém-Balaton térségben.

A kiállítás minden programja egyetlen belépővel látogatható, mely már elérhető a www.utazas.hungexpo.hu weboldalon a folyamatosan frissülő programkínálattal együtt.

szponzorált tartalom

Ajánlatok