accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Manapság minden cég számára elengedhetetlen a megfelelő online jelenlét

utazomajom /

Az online jelenlét ma már annyira megkerülhetetlen a cégek és önkormányzatok számára is, hogy aki nincs fent az interneten, az gyakorlatilag olyan, mintha nem is létezne. De az sem mindegy, hogy milyen minőségben vagyunk fent a cégünkkel! Érdemes szakértői segítséget kérni, ha szeretnénk átütő sikereket elérni az online világban.

Az online jelenlét alapja: egy kiváló honlap

Az internet világában, aki nem elérhető online, az kimarad, lemarad, és ha cégek szempontjából nézzük, akkor jelentős bevételektől esik el! Épp ezért nagyon fontos az, hogy gondoskodjunk a saját vállalkozásunk internetes megjelenéséről.

Ennek az egyik alapja egy kiváló weblap elkészítése, melyhez érdemes szakértői segítséget kérni, például ezen az oldalon: www.itnav.hu.

Ez lesz az a felület, ami csak a miénk, ahova olyan tartalmakat és úgy rakunk fel, ahogy az nekünk megfelel, ahogy az a mi céljainkat szolgálja. Egy ilyen felület azért is fontos, mert itt a mi szabályaink diktálnak, nem úgy, mint egy közösségi média oldalnál, ahol bármikor megváltoztathatják a játékszabályokat.

Pontos beállítások, SEO, karbantartás, tartalomfeltöltés

Amikor azt mondjuk, hogy egy honlap készen van, akkor az nem azt jelenti, hogy a jövőben nem is kell vele foglalkozni. Ne essünk abba a hibába, hogy megrendelünk egy weboldalt, majd a sorsára hagyjuk, és kipipáljuk az erről szóló feladatod a listán! Ez nem ennyire egyszerű. De nagyon megéri, ha jól csináljuk!

Ahhoz, hogy a honlap jól működjön, és a keresőmotorok is megfelelően fel tudják térképezni, megfelelő beállításokra és SEO-ra van szükség. Ezt is érdemes szakemberekre bízni.

A folyamatosan frissülő tartalmakat imádják a keresőmotorok, így érdemes például blogolni, amit szintén ki lehet szervezni szövegíróknak, ha nem szeretnénk vagy nem tudunk vele foglalkozni. Ezeket a szöveges, képes és akár videós tartalmakat folyamatosan fel kell tölteni a weboldalra a megfelelő beállítások mellett.

Az oldal későbbi karbantartását is el kell végezni. A rendszer és a használt bővítmények folyamatos frissítése mellett az esetleges támadások kivédése, az azt követő helyreállítási feladatok ellátása is nagyon fontos, és szakembert kíván.

Ki kell aknázni a marketingben rejlő lehetőségeket!

Akkor lehet online is igazán hatékony egy weboldal, ha használjuk rajta a különböző marketinglehetőségeket. Bármilyen iparágban is tevékenykedik a cégünk, értékes lesz minden egyes hírlevél-feliratkozó.

Ehhez viszont el kell érni, hogy megadják a nevüket és e-mail-címüket, melyhez valami csalira lesz szükség. Ez lehet egy termékminta, egy extra szolgáltatás csak feliratkozóknak, egy hasznos e-book vagy bármi, ami értéket képvisel a potenciális partnerek vagy vásárlók számára. És ez csak egy a számos marketinglehetőség közül, mellyel érdemes élni!

A megfelelő online jelenlét a cégek számára ma már létfontosságú. Nem hagyhatjuk ki, ha jó eredményeket szeretnénk elérni. Ehhez viszont szükség lesz szakértők támogatására is.

Ajánlatok