accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Aktív hétvégével várja a látogatókat az Utazás kiállítás – Járatlan utakon fesztivál és Blogger találkozó

utazomajom /

Négy napon keresztül zajló színes forgataggal, közel 20 ország önálló bemutatkozásával és csaknem 100 kiállító részvételével kerül megrendezésre az idei Utazás kiállítás március 3. és 6. között. A számos desztináció közül ismét kiemelkedik a két díszvendég, melyek közül a belföldi, idén Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa és térsége, a külföldi pedig Egyiptom, a szeretett magyar nyaralóhely.

Új programmal is bővül az Utazás kiállítás, ugyanis március 4-én pénteken kerül megrendezésre az Egészségturizmus Konferencia azzal a céllal, hogy kitekintést nyújtson a szakmai látogatóknak olyan új együttműködési formákról és kínálati elemekről az egészségturizmusban, melyek a COVID-19 járvány kapcsán születtek meg.

Nem maradnak el a változatosnál változatosabb nagyközönségi programok sem, a hétvégén kerül megrendezésre a Blogger Találkozó, ahol ismert hazai utazók mesélnek élményeikről, tapasztalataikról és adnak hasznos tippeket. Ismét az Utazás kiállítás ad otthont a 12. Járatlan Utakon Fesztiválnak, az egzotikus országok iránt érdeklődőket pedig a 10. Afrika Expo és Vásár várja, mely Közép-Kelet Európa legjelentősebb Afrika tematikus fóruma.

Utazás Kiállítás 2020

Visszatér a Karaván Szalon is, amely idén 1.500 négyzetméter területen közel 50 járművel és 10 kiállítóval mutatkozik be. A látogatók megismerkedhetnek a hajózás szépségeivel a kiállítással egy időben megrendezésre kerülő 30. Jubileumi Budapest Boat Show-n. Magyarország legnagyobb hajókiállítása közel 100 vitorlás, motoros és elektromos hajót vonultat fel számos kapcsolódó ruházat, felszerelés és szolgáltatás mellett.

Az Utazás kiállítás egyik színfoltja minden alkalommal a nagyszínpad, ahol zenés-táncos előadások, illetve különböző országok bemutatói várják az érdeklődő közönséget. És nem ez az egyetlen program, melyben a látogatók aktív szerepet vállalhatnak, hiszen idén újra két nyereményjátékot szervez a kiállítás, melyeken egyrészt Egyiptomi nyaralást másrészt Veszprém-Balaton és térsége hétvégi pihenést lehet nyerni.

A kiállítás minden programja egyetlen belépővel látogatható, mely már elérhető a www.utazas.hungexpo.hu weboldalon a folyamatosan frissülő programkínálattal együtt.

Ajánlatok