accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Jól látod! 29 napos nyaralás Mauritiuson repülővel, transzferrel és szállással 999 990 Ft-ért!

utazomajom /

Az Indiai-óceánban fekvő kicsiny szigetállam, Mauritius gyönyörű homokos tengerparti szakaszokkal büszkélkedhet, ráadásul a vendégek védelme érdekében a legtöbb strandon cápahálót is kifeszítettek, így a nagy halaktól sem kell tartanunk, ha csak fürdőzni szeretnénk. Csodálatos és semmihez sem fogható látvány tárulhat elénk a magasból, ha Le Morne sziklái felé nézzük a tengert. A repülőn, ha teheted, figyeld!

A sziget északi részén található Grand Baie, néhai halász település, hosszú fehérhomokos tengerpartja miatt a nyaralók egyik kedvence. A Hotel Domaine de Grand Baie felszerelt apartmanjaiban otthonosan érezheti magát mindenki, hiszen nagy, jól felszerelt (mosógép, mosogatógép, kávéfőző, hűtő, stb.) lakrészeiben fürdőszoba, konyhasarok, nappali és hálószoba találhatók és mindenhol van WiFi.

Ráadásul a komplexum wellness részlegét is bármikor igénybe lehet venni, amely törökfürdőt, fűtött beltéri medencét és szaunát is tartalmaz, valamint a kültéri medencék mellett napozóágyak is rendelkezésre állnak.

A hosszú mauritiusi pihenés három időpontban foglalható 2024.02.06. és 2024.04.10. között.

 

Ajánlat: Repülő Bécsből közvetlenül Mauritiusra az Austrian Airlines-szal, 23 kg-os kézipoggyásszal, transzferrel, majd 28 nap a Hotel Domaine de Grand Baie szállodában reggelivel 990 990 Ft/fő. MEGNÉZEM

Csomag tartalma

  • Repülőjegy turistaosztályon az Austrian Airlines járatával Bécsből Mauritiusra 23 kg poggyásszal és egy 8 kg-os kézipoggyásszal.
  • Transzfer a repülőtértől a közel 1 órányira fekvő Hotel Domaine de Grand Baie szállodába és vissza, csomagok szállítása.
  • 28 éjszaka a Hotel Domaine de Grand Baie apartmanjában svédasztalos reggelivel
  • érkezéskor egy üveg ásványvíz bekészítve a szobába

Opcionálisan foglalható félpanzió svédasztalos reggelivel és választhatóan ebéddel vagy vacsorával: 331 990 Ft/fő/tartózkodás.

Az ár nem tartalmazza természetesen a személyes kiadásokat és a borravalókat. A bécsi repülőtérre történő kijutást egyénileg kell megoldani és az érvényes vízum és útlevélért mindenki saját maga felelős. Magyar állampolgároknak 90 napnál rövidebb tartózkodás esetén nem kell vízumot igényelni.

Közben éppen zajlik az ALDI Utazás nyereményjátéka, amellyel 3 napos osztrák félpanziós szállást nyerhettek: https://www.facebook.com/aldiutazas

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Most 2000 Ft/fő ártól köthetsz útlemondási biztosítást a foglalásodra. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 10 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Ajánlatok