accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Meghittebb lakás LED világítással

utazomajom /

LED világítással szinte bármilyen otthont fel lehet vidítani. Éppen ezért érdemes minél több helyre elhelyezni a lakásunkban. Ne feledkezzünk meg azonban arról, hogy nem feltétlenül kell mindenből új, ami örömet szerezhet számunkra a szürke hétköznapokon.

Energiatakarékosság

Számtalan oka van annak, hogy egyre kevesebb ember vásárol hagyományos égőt. Az első és legfontosabb magyarázat az, hogy a LED-es izzók jóval energiatakarékosabbak. Kisebb energiával ugyanazt a fényerőt bocsátják ki. Fogyasztásuk a tradicionális izzók ötöde. Részben ennek köszönhető, hogy a LED-es izzókat ritkábban kell cserélni, mert tovább kitartanak. Mindemellett tehát még költséghatékonyak is.

A LED szalagok pedig egyenesen életmentők lehetnek, ha éppen egy fontos dolgot kell megtalálnunk a sötét szekrényben. Ebben az esetben egy mozgásérzékelővel ellátott LED szalag hatalmas segítséget nyújthat számunkra.

A LED-es fényforrás helye

Otthonunk bármely helyiségébe elhelyezhetünk különböző LED világítási termékeket. Akár a bútorok belsejébe, akár a bútorok felületére, például a bútorgombok környékére, hogy még látványosabb hatást teremtsünk, akár a plafonra, akár az ágy alá, akár a konyhapult szekrényének ajtajára.

A LED világítótestek számos kiegészítővel és tartozékkal rendelkeznek, mint például profilokkal, kapcsolókkal, transzformátorokkal, mozgásérzékelőkkel, szalagokkal, stb. Mindez azért lehet különösen kedvező, mert így még szabadabb kezet kaphatunk otthonunk felszereltségét illetően.

 A még otthonosabb otthonért

Ha éppen rossz kedvünk van, mert kint esik az eső, egy RGB fényözön a nappaliban percek alatt jókedvre deríthet bennünket. Ha pedig meghitt pillanatokra vágyunk a párunkkal, segítségünkre lehet a tűzvörös színű modell. Nem beszélve a LED szalagokról, amelyek még eredetibbé varázsolhatják az együtt töltött időt.

 Biztonság és komfort

A LED szalagokat nemcsak feltenni egyszerű, de kezelni sem bonyolult. Irányíthatjuk távirányítóval vagy akár fali kapcsoló által. Ha azonban nem szeretnék manuálisan bajlódni a vezérlésükkel, érdemes beszereznünk egy mozgásérzékelőt, amely automatikusan bekapcsol, ha mozgást észlel a környezetében.

Ez utóbbi szerkezet különösen praktikus lehet, ha többszintes házban vagy lakásban lakunk kisgyerekekkel. Nyugodtak lehetünk, hogy gyermekünk biztonságban megtalálja a lépcsőt, és nem fog a sötétben nekiindulni.

Szintén a biztonságunkat szolgálhatják a hőelvezető alumínium LED profilok. Ezeket javasolt olyan helyeken elhelyeznünk, amelyek nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Ezáltal kizárhatjuk a túlmelegedés lehetőségét.

 Ne hezitáljunk!

Reméljük, hogy sikerült bepillantást nyújtanunk a LED termékek feladatainak, tulajdonságainak és típusainak széles kínálatába. Ne hezitáljunk tehát, hiszen a LED esetében valóban többfunkcionális termékekről van szó.

Ajánlatok