accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megnyitott az ország legmenőbb strandja az Aquaticum Debrecen

utazomajom /

Május 15-én nyitotta meg kapuit a látogatók előtt az Aquaticum Debrecen Strand. A vendégek kényelmét és komfortérzetét szem előtt tartva, az első szezon tapasztalatai alapján számos fejlesztéssel és új szolgáltatással gyarapodik a kínálat a 2021-es nyári szezonra.
Papp László, Debrecen polgármestere az idei strandszezont megnyitó sajtóbejáráson elmondta: bár tavaly a pandémia miatt csak részlegesen üzemelt az új nagyerdei strand, a látogatottság rekordot döntött, meghaladta a 160 ezret.

A látogatók visszajelzései alapján időközben számos fejlesztést megvalósítottak: egyebek mellett kiszélesítették a sétányokat, baba-mama szobát alakítottak ki, növelték az étteremsor külső fogyasztóterét, új felszíni öltözőket telepítettek a strand különböző pontjain, napvitorlákkal fedték le a gyermekjátszóteret és a kondipályát.

A polgármester reményét fejezte ki, hogy az idén a teljes szezonban zavartalanul működhet a strand, és ismét látogatói rekord születik a Nagyerdőben.

Biztonság

Fazekas Lajos, az Aquaticum Debrecen Kft. ügyvezető igazgatója jelezte: felkészültek a járványügyi előírások betartására mind a beléptetésnél, mind a strand egész területén. A személyzet maszkot fog viselni, kézfertőtlenítő pontokat alakítottak ki, a frekventált helyeken pedig óránként lesz fertőtlenítő takarítás.

Újítások

Több újdonsággal és kényelmi szolgáltatással is várják a vendégeket, ezek teljes körben a főszezon kezdetén, június közepétől állnak majd rendelkezésre. Egyebek mellett a food-truck vendéglátósegységek előtti tereket megnövelték, tíz új felszíni öltözőfülkét helyeztek ki a strand különböző pontjain, napvitorlákkal fedték le a játszóteret és a kültéri fitneszparkot, baba-mama szobát alakítottak ki, két új egyenlegfeltöltő terminált telepítettek a felnőtt kalandmedence és a gyerekvilág melletti területen.

További két cuccmegőrző szekrényt is telepítettek a meglévő három mellé, két ugróplatformos trambulint is beszereztek, mobilfocikertet telepítettek a gyerekek számára, több kültéri hulladéktárolót helyeztek ki, bővült a vendéglátósegységek választéka, lefedték a főépület lépcsőházait, kialakítottak egy relax zónát exkluzív, bérelhető baldachinos pihenőágyakkal.

A főszezonra tervben van egy fedett, beltéri gyermekjátszó, gyermekfoglalkoztató kialakítása, a bérelhető napágyak számának bővítése, bérelhető napernyők beszerzése, valamint online ajándékutalvány értékesítésének bevezetése is.

Ajánlatok