Megújult a Danubius Hotel Helia, egyedülálló margitszigeti panorámával!
1990 óta magasodik a Duna partján a Danubius Hotel Helia konferencia és wellness hotel, amely gyönyörű margitszigeti panorámával várja vendégeit, és a Danubius Hotels Group több szállodája mellett szintén a megújulás útjára lépett: tavaly az egész konferenciaszint, idén pedig a lobby kapott teljesen új megjelenést. 2019 tavaszára befejeződik a nagy befogadóképességű étterem rekonstrukciója és a megújuló Duna-parti terasz is már közel 200 fő kényelmes befogadására lesz alkalmas hangulatos környezetben.
Többek között a megújulásnak is köszönhető, hogy a szálloda tevékenységét a turizmus-vendéglátás szakma díjakkal is elismeri. A Danubius Hotel Heliát választották 2017 legjobb budapesti konferenciahoteljének, a megújult lobby és az itt helyet kapott Yellow Bistro & Bar pedig döntőbe jutott az idei Gastro & Hotel Design Award díjátadón.
Megújult közösségi terek
Az újjászületett lobby enteriőrjét a lendületesség és az elegancia jellemzi – a spanyol tervező, Nathalie Rottenburg által elképzelt dizájn az épület eredeti jellegét megtartva igazodik a mai trendekhez. A kellemesen tagolt nagy tér és a kialakított agora-koncepció lehetővé teszi, hogy a közösségi funkciók és a bisztró stílusú vendéglátás egy térben váljon elérhetővé. Ez az elgondolás remekül harmonizál a konferenciaszint arculatával.
A különböző stílusban kialakított lounge-ok között minden betérő megtalálhatja személyes kedvencét. A Piano Lounge hangulatos kandallójával a kellemes esti beszélgetések helyszíne lehet, amihez élő zongoramuzsika társul. A vendégek innen érhetik majd el a Duna-parti teraszt, amely felüdülést jelenthet a meleg nyári estéken. Míg az Atrium Lounge csendes sarkaiban kedvenc könyvünkben, addig a lobby egy-egy pezsgő szegletében a szállodai forgatagban merülhetünk el.
Hello Yellow!
A megújulás során az átalakult fogyasztói szokásokhoz alkalmazkodva nagy figyelmet kapott a gasztronómia is. A Yellow Bistro & Bar izgalmas kínálatával nem csak a szálloda vendégeit, hanem az érdeklődő nagyközönséget is szeretettel várja. Tóth Zoltán Executive Chef az étlap összeállításánál ügyelt arra, hogy a tradicionális fogások mellett korunk népszerű fogásait is megkóstolhassák vendégeink, mindezt hangulatos bisztró-környezetben. A kényelmes a’la carte étkezés mellett a bisztró vitrinjében gyorsan elfogyasztható finomságokat is ajánlunk, időszakos kínálatával pedig a szállodához kötődő nemzetek gasztronómiájába is bepillantást nyerhetnek az érdeklődők, 2018. december 15-ig például finn különlegességeket kóstolhatunk.
Részletekért látogass az esemény Facebook oldalára.
Szponzorált tartalom.