accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mibe érdemes havi rendszerességgel pénzt fektetni?

utazomajom /

A legtöbbekben megvan a szándék arra, hogy a különböző céljaik miatt elkezdjenek spórolni vagy havi rendszerességgel megtakarítani. Ezek a célok lehetnek kisebbek, mint egy jobb elektronikai cikk, egy közepes cél, mint például egy autó vagy egy nyaralás, de akár nagyobb dolgokra is takarékoskodhatunk, mint egy saját lakás. De milyen lehetőségeink vannak, ha szeretnénk rendszeresen egy kisebb-nagyobb összeget félretenni?

A kamatok hatalma

Sokan a kamatokat csak a hitelek negatív hozadékával azonosítják, pedig hatalmas ereje lehet olyankor, mikor a céljaink eléréséhez tudjuk felhasználni őket. Jelen helyzetben igen kedvező kamatozási feltételekkel kínálják a legtöbb megtakarítást, így ennek köszönhetően lényegesen gyorsabban tudjuk elérni a kívánt összeget, és hamarabb kerülnek elérhető közelségbe a céljaink.

Te is szeretnél rendszeresen pénzt megtakarítani, de még nem tudod, hogy milyen módon tudnád a legkedvezőbb feltételeket elérni? Válogass az online megtakarítási lehetőségek közül, és érd el a céljaidat a lehető leghamarabb.

Nyugdíj előtakarékossági számla

Amennyiben azok közé az emberek közé tartozol, akik tartanak tőle, hogy a nyugdíjas éveiket nem fogják tudni a megszokott életszínvonalon folytatni, és szeretnél ez ellen mihamarabb tenni valamit, akkor a NYESZ, azaz a nyugdíj előtakarékossági számla egy olyan csomag lehet, ami megnyugvást tud nyújtani a számodra.

Ez tulajdonképpen egy értékpapírszámla, amire rendszeresen tudsz pénzt betenni, de nincs megkötés, nem kell felszámolástól vagy megszüntetéstől tartani, ha esetleg egy-egy hónapban nem tudsz ezzel a céloddal foglalkozni. Ellenben az állami 20%-os támogatást minden gond nélkül igénybe tudod rá venni, ami további segítséget nyújthat Neked abban, hogy a munkával töltött évek után a nyugdíjadat ne kelljen nélkülözésként megélned. Azzal viszont mindenképpen érdemes számolni, hogy a megtakarítás csak abban az esetben lesz elérhető, ha eléred az aktuális nyugdíjkorhatárt.

Nyugdíjbiztosítás

Ez is az előzőhöz hasonló csomag, de néhány ponton különbözik, ami egyesek számára szimpatikusabbá, míg mások számára hátrányosabbá teszi ezt a megtakarítási formát. Itt minden hónapban kell egy előre meghatározott fix összeget befizetni a számlára, viszont egyes esetekben akár sokkal hamarabb hozzá tudsz férni a félretett pénzhez, hiszen ennél a csomagnál a biztosítási összeget a szerződéskori nyugdíjkorhatár elérésekor adják ki, hiába emelkedik az akár a későbbiek során. Az állami támogatás pedig természetesen ebben az esetben is igénybe vehető az éves befizetés 20%-áig, de legfeljebb 130 ezer Ft-ig.

Megtakarításos életbiztosítások

Ezek a csomagok kettős hasznot hajtanak a számodra, hiszen nemcsak a megtakarításodat tudod rendszeresíteni általuk, hanem gondoskodhatsz arról is, ha bármiféle váratlan helyzetbe kerülsz, akkor ne kelljen az anyagi biztonságod miatt is aggódni.

Ajánlatok