accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Július elsejétől Egyiptomban is nyaralhatunk

utazomajom /

Egyiptom bejelentette, hogy július 1-jétől újból megnyitja a határait a turizmus előtt, egyelőre azonban csak a tengerparti üdülőhelyekre. A közlemény szerint a Vörös-tengeri régióban nyílnak meg a legnépszerűbb úti célok, a Hurghada és Marsa Alam, illetve Sharm El Sheikh és Taba közötti partszakaszon. Utóbbit mi is előszeretettel ajánlottuk, hiszen az izraeli Eilatra fillérekért lehet repülőjegyet foglalni, ahonnan egy órán belül elérhető a kedvező árú egyiptomi üdülőhely, Taba.

A kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy visszacsalogassa a turistákat az országba. Ennek egyik lépéseként eltörli a vízumdíjat októberig, az Egyiptomi Turisztikai és Régészeti Minisztérium pedig 20%-os kedvezményt ad az EgyptAir utasoknak a múzeumi és régészeti feltárásokra szóló belépőjegyekre.

A vírus terjedésének megakadályozása miatt különböző intézkedéseket vezetnek be. A WHO értékelése alapján magas fertőzöttségű országokból Egyiptomba érkező utasoknak határátlépéskor negatív tesztet kell bemutatniuk.

Az EgyptAir is újraindítja a hálózatát, egyelőre csak 29 országba. Jó hír azonban, hogy Budapest is köztük van, július elsejétől heti egy járattal utazhatunk Kairóba.

Ajánlatok