accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miért ilyen kedveltek a Skechers cipők?

utazomajom /

A Skechers a világ egyik legnagyobb cipőmárkája, amely számos újdonság és innováció segítségével jutott ilyen messzire alig 30 év alatt. A gyártó legalább 170 országban van jelen, amely hatalmas siker egy 1992-ben megjelent lábbelitől. De vajon mitől ilyen kedveltek a Skechers cipők? Ebből a cikkből minden kiderül!

A Skechers cipők múltja

A márka az 1990-es évek elején jelent meg a piacon. Először csak egy magas szárú bakancsot gyártottak le, így elmondható, hogy minden kezdet nehéz. A márka innen jutott el alig 30 év alatt erre a szintre, tehát nem volt minden hiába. 1995-ben a tervezők megálmodtak egy új szériát, amely a Roadies nevet viselte. Ez volt a Skechers alapja, a trend első képviselője.

1998-ban úgy gondolták, hogy itt az ideje egy év alatt két terméket is bemutatni. Az egyik a Skechers USA, a másik pedig a Skechers Sport volt. Ezzel le akarták fedni az általános viseletet kedvelők és a sportosabb lábbelikért áhítozók teljes piacát. A céljuk sikerült, hiszen a következő években hatalmas sikereket értek el. A nagyobb terjedésig azonban a 2000-es évekig kellett várni, ekkor rukkoltak elő számos olyan termékkel, amelyeket a mai napig nagyon kedvelünk.

A Skechers sikere

A Skechers cipők választékát folyamatosan fejlesztik, így a lehető legszélesebb kínálatot alakítva ki a vásárlók számára. Náluk szinte bármely korosztály, bármely stílus képviselője vásárolhat magának megfelelő lábbelit. Legyen szó elegánsabb vagy akár sportosabb darabról, a BORGO.hu választékában szinte bármit megtalálható. A márka középpontjában mindig a kényelem és a komfort volt, így aki ezeket a kiegészítőket hordja, sosem fog csalódni.

A Skechers nagy előnye, hogy rendkívül kényelmes, szinte bárki számára komfortos viseletet biztosít. Választhatjuk akár munkába, sportoláshoz, túrához, iskolába, de kiválóan alkalmas akár benti cipőnek is.

A Skechers kínálata

A gyártó nemcsak hölgyek, hanem férfiak számára is készít kiegészítőket. A kedvelt darabok között szerepelnek a belebújós változatok, a fűzős termékek, de még tépőzárral ellátott cipők is. Mindegy, hogy tél vagy nyár, gyermek vagy felnőtt, bárki és bármikor vásárolhat egy egyedi Skechers gyártmányt.

A világítós babacipők rendkívül egyediek és stílusosak, így akár már a legkisebbeket is divatossá varázsolhatjuk. Természetesen nem feledkeztek meg a fázós lábú vásárlókról sem, így rendelhetünk hosszabb szárú téli darabot vagy akár bundás bokacsizmát egyaránt.

Amennyiben igazán egyediek szeretnénk lenni, jól nézzünk körbe a kínálatban, hiszen számos színben és mintázattal vásárolhatunk Skechers terméket. Legyen szó sima feketéről, szivárványszínű sportcipőről vagy éppen feliratos bézs női lábbeliről, a választék rendkívül széles.

Ajánlatok