accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Minden, amit egy szuper sneaker kollekcióról tudni érdemes

utazomajom /

A legújabb sportcipő kollekcióról már valószínűleg mindenki hallott, aki kicsit is jártas a sneakerek világában. A 2009-ben megkötött szerződést követően Kanye West lett az első, aki egy márkának köszönhetően, sportolói múlt nélkül dobhatott piacra egyedi sportcipőket. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mit érdemes tudni a 350-es jelzésű sneakerekről!

A márka indulása és az első sportcipő kollekció

A legsikeresebb sneakerek teljes egészében Kanye Westnek köszönhetők, aki a mai modern sportcipő kultúrának az egyik legmeghatározóbb alakja. A rapper még a 2000-es évek elején robbant be, az első albumával szinte azonnal sikert aratott. Mivel megvolt a hírneve, így nem kellett hozzá sok idő, hogy a stílusára is felfigyeljenek. Viszonylag gyorsan átvették azokat az elemeket, amikkel ő divatikonná vált.

A Nike 2009-ben kereste fel, hogy készítsenek egy kollaborációt, ennek köszönhetően született meg az Air Yeezy 1. Ezzel pedig a rapper lett az első olyan, aki nem hivatásos sportolóként saját sneakert dobott a piacra, természetesen a márka segítségével. A Yeezy 350-es kollekcióra azonban pár évet várni kellett, ugyanis ezek a típusok csak 2016-ban kerültek forgalomba. Az első színállás az Adidas Yeezy 350 v2 Beluga volt, amit később rengeteg változat követett. Remek választást nyújtanak jó időre, hiszen könnyűek és nem túl vastag a felsőrész anyaga.

A legjobb Yeezy modellek

A True to Sole Yeezy 350-es darabjai között számos ismert darabot találhatunk. Ott van például az adidas Yeezy Boost 350 v2, amely tökéletes választás, ha egy nagyon kényelmes, ámde jó minőségű cipőt keresünk. A legtöbb színváltozat remekül passzol a hétköznapi szettekhez, így nyugodtan viselhetőek farmer és póló mellé, de alkalmasak tréningruhás összeállításhoz egyaránt.

Egyes modelleknek köszönhetően, mint amilyen a V2 Black Red, akár még egy lazább, ámde elegáns összeállításhoz is találhatunk egyedi árnyalatú adidas Yeezy sneakert. A rajongók számára ez a színállás ikonikus sziluettnek számít, nem véletlenül ragasztották rá a “Bred” becenevet. Amikor megjelent, abban az időszakban ez volt a legsötétebb az összes 350-es Yeezy közül, hiszen szinte csak nyomokban tartalmaz piros színt.

Hol kaphatóak eredeti Yeezy 350-es cipők?

A legkönnyebben a True to Sole webáruházból szerezhetőek be eredeti adidas Yeezy sneakerek. Az említett modellek mellett többféle színállás megtalálható a kínálatban, de lehetőség van megtekinti az választott darabot a budapesti üzletben is. Az eladók készséggel segítenek, hogy megtalálhassuk a legjobb változatot, amely bármilyen szetthez remekül passzol.

Mivel manapság rengeteg a hamis sportcipő, így érdemes alaposan utánajárni annak, hogy mit vásárolunk meg. Szerencsére azonban a webshopban mindent alaposan átvizsgálnak, így lehetetlen, hogy hamis sneakert rendeljünk magunknak. Itt minden cipőre ráteszik a “True to Sole Authenticity Tag”-et, ezzel bizonyítják, hogy az eredetiségvizsgálatot elvégezték és mindent rendben találtak.

Ajánlatok