accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mindig arról álmodoztál, hogy egy lakatlan szigeten élhess? Itt a lehetőség! Skóciában pont van egy eladó

lanymajom /

Ha eleged van mindenből, zavar a szomszéd, túl zajos a város, idegesítő a főnök és már egy kis csöndre vágynál egy lakatlan skót szigeten, akkor ne várj tovább! Épp van egy eladó sziget az országban és már akár 120.000 fontért a tiéd lehet.

Itt a ritka alkalom, hogy vegyél magadnak egy teljesen érintetlen, a civilizációtól mentes, 5,2 hektáros lakatlan skót szigetet. Ezen a helyen senki sem fog zavarni a madarakon kívül. Az Eilean Nan Gabhar nevű, avagy a kecskék szigetén nincsenek épületek és emberek, itt csak csend és nyugalom vár.

A szigetet 70 éven keresztül egy család birtokolta, de most úgy döntöttek, hogy megválnak tőle. A család szerint a sziget néhány pontján van 3G lefedettség, így nem elképzelhetetlen az sem, hogy valaki itt építse fel jövőbeli házát vagy nyaralóját.

Az Eilean Nan Gabhar sziget az ország nyugati partjánál, a Loch Craignish közelében két nagyobb sziget között helyezkedik el. Megközelíteni Ardfern városból lehet. A közelben csodálatos kis településeket fedezhet fel majd az új tulajdonos, a környék gazdag a történelmi emlékekben. A legközelebbi nagyváros Glasgow, ami 2 óra alatt érhető el.

Ha felkeltette a sziget az érdeklődésedet és van szabad 43 millió Ft-od, akkor ne habozz sokat, hiszen csak augusztus 30-ig él a licit. Bővebb információ ezen a linken. Ja, és azért nem árt ha tudsz csónakot vezetni.


A cikk létrejöttét a GRÁNIT Bank támogatta.

Ha egy igazán jó utazós bankkártyát szeretnél, akkor olvasd el a cikkünket a Platinum kártyáról!

Ajánlatok