accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mit csinálnál egyedüli utasként egy 180 fős gépen? Ez a nő így utazott!

Medvemaki /

Öröm, vagy inkább félelem lenne úrrá rajtad? Esetleg azonnal elfoglalnád a legjobb helyet a repülőn?

Louisa Erispenek, egy fülöp-szigeteki nőnek pontosan ebben az élményben lehetett része a múlt héten, amikor a Phillipine Airlines Davaoból Manilába tartó járatával utazott. Nem gyakran fordul elő, hogy a személyzet száma többszöröse az utasokénak – ezúttal azonban abszolút ez volt a helyzet: az egyetlen utast hét stewardess szolgálta ki! A légiutaskísérők, akiket egyébként szintén meglepett az eset, Louisa számára is megtartották a vészhelyzet esetén esedékes teendőket bemutató prezentációt. Ezt követően pedig hozták az üdítőket és rágcsálnivalókat – nem meglepő módon semmi nem fogyott el, mire odaértek hozzá. A szokatlan és vicces történések sorozata a leszálláskor sem ért véget: az is mosolyt csalt az érintettek arcára, hogy Louisa bőröndje volt az egyetlen poggyász a csomagszállító szalagon.

Hihetetlenül hangozhat, azonban nem is olyan rég történt legutóbb ugyanilyen eset – akkor egy Bangkokból Koh Samuiba tartó gépen. A Miamiból származó Latsamy McAdoo az esetről videót is készített, amin az látható, hogy a szokatlanul nagy rendelkezésére álló helyet táncolásra használta.

https://www.youtube.com/watch?v=nEKysUZUgFM

“Hajnalban indult a járat, úgyhogy ki voltam kissé a korai kelés miatt” – mesélte. Így folytatta: “Elsőként szálltam fel a gépre, ez azonban nem keltett gyanút, ugyanis business class-ra szólt a jegyem, közben pedig folyamatosan telefonoztam, úgyhogy csak akkor esett le, hogy nincs rajtam kívül egyetlen utas sem a gépen, amikor a stewardess becsukta az ajtót. Meg is kérdeztem, hogy az eső miatt kellett-e bezárni, a válaszon azonban eléggé ledöbbentem, miszerint a beszállítás befejeződött”.

Vajon melyik járatra kellene jegyet váltani, hogy megadjuk magunknak az esélyt egy ilyen élményre?

 

Forrás: India Today

Ajánlatok