accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mit rejthet egy tökéletes karácsonyi ajándékdoboz?

utazomajom /

Az ajándékok egyik titka a meglepetés ereje, ami a csomagolással tovább fokozható, de emiatt sokak által kedvelt megoldás az ajándékcsomag is, amely többféle holmit rejt.

A díszes és kreativitásra lehetőséget adó csomagolóanyagok, a szalagok és a masnik különlegességgel ruházzák fel az egyszerűbb vagy apróbb figyelmességeket is, ezért kedvelt formulái az ajándékozásnak. A karácsonyi ajándékcsomagok esetében talán még nagyobb szerepe van a csomagolásnak, ugyanis ez teszi igazán ünnepivé, illetve titkolja el a tartalmat a megfelelő pillanatig.

A modern ajándékdobozok önmagukban is rendkívül dekoratívak, szemet gyönyörködtetőek, és valójában a XIX. századi Amerikából származnak, ahol egy áruháztulajdonos alkotta meg először vásárlói számára különlegességként. Azonban a tartalom is legalább ilyen fontos, de kérdés, hogy mi kerüljön az ajándékdobozba.

Akár a képeslapokon

Sokak fejében él a filmek által közvetített idilli karácsony képe, a színes fényfüzérekkel megvilágított, dúsan díszített, hatalmas fenyőfa, és alatta a sok kisebb-nagyobb, de egységes csomag.

Az ajándékdobozokban az a jó, hogy egységes képet mutatnak, így ránézve nem található ki, mi van bennük, ráadásul a különböző méreteknek köszönhetően teljesen személyre szabhatók, többféle és nagy számú figyelmesség tölthető beléjük. Ennek ellenére gondot okozhat, mi is kerüljön bele.

Mit rejthetünk a dobozba?

Csak az elképzeléseid szabhatnak határt annak, hogy mit rejts el egy ajándékdobozban. Vegyítheted is a különböző típusú meglepetéseket, készíthetsz férfias és nőies csomagokat. Kerülhet bele egy divatos zokni, mellé a megajándékozni kívánt személy kedvenc csokija vagy más édesség, egy könyv, kozmetikumok, bizsuk és más apróságok, de rejtőzhet benne kisebb-nagyobb műszaki cikk, divatos kütyü, illetve házi finomságok is.

A személyre szabott karácsonyi képeslap is nagyszerű ötlet, akár önmagában, akár a csomag részeként. Kedvelt meglepetés egy karácsonyi ajándékbögre, amely akár egy gyűjtemény része is lehet, minden évben ajándékozhatsz egy, a korábbitól eltérő darabot szerettednek. A kézzel készült meglepetéseknek is sokan örülnek, hiszen igazán egyediek, így például nagyszerű lehet egy egy DIY karácsonyfadísz vagy egy illatos fürdőbomba, szappan, mécsestartó is.

De felnőttek részére kedvelt karácsonyi ajándék lehet egy üveg finom, minőségi bor vagy más italkülönlegesség.

A tökéletes karácsonyi ajándékdoboz

A tökéletes karácsonyi meglepetés kívül-belül szépséges, és már a csomagolása is ámulatba ejtő. Vásárolhatsz előre elkészített dobozokat, vagy megcsinálhatod Te magad is. Szükséged lesz egy dobozra vagy megfelelő méretű kartonpapírra, amiből minta alapján hajtogathatod. A karácsonyi mintás vagy színben az ünnephez illő csomagolópapírok, masnik, szalagok sem hiányozhatnak.

Egy ajándékdoboz akkor az igazi, ha mindenből tartalmaz egy kicsit, van benne praktikus holmi éppúgy, mint különféle finomságok, ünnepi apróságok, a nagyobb élmény érdekében külön-külön becsomagolva.

Ajánlatok