accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Néhány tipp a gyűrűválasztáshoz

utazomajom /

Valószínűleg te is tisztában vagy azzal, hogy a tökéletes gyűrű kiválasztása soha nem egyszerű feladat. Mivel általában nem magunknak választjuk ezt a fontos ékszert, ezért különösen nagy körültekintést és figyelmet igényel. Olvasd el tippjeinket, hogy biztosan olyan ékszert válassz, amivel örömet fogsz szerezni!

Szín és stílus

Akár eljegyzési, akár karikagyűrűről van szó, az egyik legfontosabb tulajdonsága az ékszer stílusa, illetve ebből fakadóan a színe. A gyűrű stílusa fontos, hogy illeszkedjen a hölgy életviteléhez és öltözködési stílusához, valamint ahhoz, hogy milyen ékszereket visel a mindennapokban. Éppen ezért, ha eljegyzési gyűrűről van szó, akkor igen sarkalatos pontja a gyűrű alapanyagán túl annak a színe. A legkedveltebb alapanyag máig az arany, aminek jellegzetes sárga színét a legtöbb nő szereti. Ettől függetlenül egyre nagyobb teret hódítanak a fehérarany, illetve a rózsaarany ékszerek is. Ezek árnyalatát általában az ötvözőanyaggal érik el, ami pedig a nikkel, vagy rózsaarany esetében a vörösréz. Az Ékszerpalotánál kapható eljegyzési gyűrűk közül bátran válogathatsz, hiszen nemcsak tartós ékszerek várnak, hanem meglehetősen jó áron is juthatsz hozzájuk. 

A fehérarany inkább a modern stílust képviseli, így előszeretettel választják a fiatalabb és újító menyasszonyok. Azoknak a hölgyeknek is ideális, akik minimális ékszert hordanak, hiszen nem hivalkodó és látványos az összhatás. 

A rózsaarany inkább a romantikus menyasszonyok sajátja, akik kedvelik a vintage stílust, de akár vagány, modern eljegyzési gyűrű is készülhet belőle. Egyre nagyobb divatnak örvend, így a paletta is egyre szélesebb. 

Végül pedig a sárgaarany a hagyománytisztelő menyasszonyoknak ajánlott. Klasszikus stílusuk soha nem lesz divatjamúlt, ezért ha igazán időtálló darabot szeretnél, akkor ezek között érdemes keresgélni.

Milyen kő kerüljön bele?

Szinte logikusnak tűnik, hogy az eljegyzési gyűrűbe minden esetben gyémánt dukál. Persze az sem mindegy, hogy mekkora és hány darab, mivel mindegyik megoldás más stílust kölcsönöz az ékszernek. A gyémánt a maga törhetetlenségének köszönhetően hűen szimbolizálja a pár egységes és megbonthatatlan szerelmét, így ha igazán meg szeretnéd lepni kedvesedet, mindenképp gyémántot válassz! Ha nem engedheted meg magadnak a gyémántot, akkor számos színes drágakő, illetve a cirkónia is a rendelkezésedre áll. 

Végül pedig nem utolsó szempont, hogy az eljegyzési gyűrű minden esetben illeszkedjen a hölgy életviteléhez. Tehát egy sportos és aktív életet élő menyasszonynak nem biztos, hogy egy kiemelkedő, sokköves ékszer lesz az ideális. Ha kreatív munkát végez, vagy a napjaiba beleilleszthető egy csillogó és izgalmas eljegyzési gyűrű, akkor ne habozz, lepd meg még ma!

Ahogy látható, az eljegyzési gyűrű kiválasztása egy meglehetősen szubjektív dolog, de érdemes praktikusan gondolkodni!

Ajánlatok