accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nem bízol a párodban? A Wizz Air segít!

utazomajom /

Egy hatalmas piaci rést sikerült a Wizz Air-nek megtalálni. Számos üzenetet kaptunk már mi is, hogy az utazás napjára bizony összevesztetek a párotokkal, és nincs kivel menni. Jobb esetben csak a nevet szerettétek volna lecserélni az új kedvesetekére.

A Wizz Air a Rugalmas útitárs szolgáltatás keretében úgy foglalhatsz repülőjegyet, hogy az indulás előtti 3 óráig megváltoztathatod az útitársad nevét, neveit. Utóbbi nyilván akkor jön jól, ha házas vagy, és az új gyerkőcökkel utaznál. Ha biztosra mész, nem is kell megadnod feltétlen a tervezett útitársaid adatait, elég csak a repülés előtt.

Működés

Foglaláskor válaszd a „Később adom hozzá a nevet” opciót.

Költség

A szolgáltatás díja utasonként és utanként 3.150 Ft. Tehát egy retúr jegy esetében 6.300 Ft-tal kell számolni.

Hányszor módosíthatom díjmentesen a neveket?

Egyszer. Ezért javasoljuk, hogy csak az indulás előtt pár órával add meg a neveket, hiszen még a pakolás közben is könnyen összeveszhettek. Ha végül mégis úgy döntesz, hogy egymagad utazol, akkor a többi útitársad foglalását töröltnek tekinti a társaság.

Innentől kezdve nem szeretném meghallani, hogy a Wizz Air nem utasbarát.

borítókép: extraspace

 

Ajánlatok