accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nem kell lemondani a sminkről nyáron és a strandon sem!

utazomajom /

A nyár új kihívások elé állítja azokat, akik smink nélkül utcára sem mennek, hiszen a meleg, az izzadás, na meg a vízparti szórakozás nemcsak vízálló dekorkozmetikumokat, hanem könnyed textúrákat, színárnyalatokat kíván. 

Bár a napozás nem egészséges, károsítja és öregíti a bőrt, mégis sokan szeretnének napbarnította bőrt, hiszen nemcsak mindenkinek jól áll, de karcsúsít is. Akkor sem kell lemondani róla, ha nem szeretnénk kitenni magunkat az ártalmaknak, a hatást ma már elérhetjük önbarnítók és bronzosító púderek használatával is. A bronzos bőr visszafogott sminket igényel, előtérbe kerülnek a természetes, a napfényt imitáló csillogó, barnás árnyalatok. Az Alveolashop.hu professzionális sminktermékei, a Malu Wilz Beauty and the beach újdonságok révén pedig a strandokon, hajnalig tartó nyári fesztiválokon sem kell lemondani a diszkrét makeupról! Mit tudnak, hogyan fesd magad, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésed?

Így legyen tökéletes a sminked a strandon!

Ha nem vagy hajlandó lemondani róla, és a nagy melegben, de még a vízpartokon is a hagyományos dekorkozmetikumokkal diszkréten sminkelnéd magad, az extrém körülmények miatt át kell gondolni a szokásos termékek használatát. 

A nyári smink esetében alapvető követelmény a vízállóság, valamint a magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képesség, hiszen senki sem akar az elkenődött és elfolyt smink miatt szégyenkezni. 

Sokak szerint semmilyen festéket sem kellene viselni ilyenkor, hagyni kellene szellőzni, verejtékezni a bőrt, de vannak, akik számára ez elképzelhetetlen. Nekik alkották meg a gyártók az ellenálló szem-, arc- és szájfestékeket, amelyek egy része fényvédő faktorokat, valamint hidratáló összetevőket is tartalmaz. A több kevesebb elvet azonban érdemes alkalmazni, hiszen a nap végére a legellenállóbb smink is veszít az esztétikus megjelenéséből.

Mitől lesz tartós a smink nyáron?

Ha nem szeretnéd, hogy az induláskor felrakott sminked hamar tönkremenjen, érdemes a hagyományos formulák helyett a tartósabb eredményt ígérő vízparti változatokat alkalmazni! Arról se feledkezz meg, hogy csak leheletnyi festéket használj szépséged hangsúlyozására, hiszen nincs annál hervasztóbb látvány, mint az elkenődött smink. 

Ugyanígy kerüld a túl sötét, de a nagyon élénk színeket is, és a napbarnított bőrhöz hasonló krém színű árnyalatokat részesítsd előnyben! Alapozóra nem lesz szükséged, válaszd inkább helyette a bronzosítókat vagy színezett hidratálókrémeket, rúzs helyett színezett, fényvédelemmel ellátott ajakápolókat! A vízálló termékek jelenthetnek tökéletes, tartós megoldást, és segítségükkel érhetsz el vonzó végeredményt. 

Süt a nap, légy vidám!

Fiatalon szinte még minden jól áll, így a 20-30-as éveidben bátran használhatsz élénk, rikító árnyalatokat a szemedre, szádra is, de a legjobb, ha ezeket meghagyod a körmökre. A kéz- és lábkörmök akár különböző hivalkodó árnyalatokban is pompázhatnak, a vidámságból, mókából sosem elég, ráadásul jól illik a nyár önfeledtségéhez. 

 

Ajánlatok