accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nem szeretsz lemaradni a tudomány nagy híreiről?

utazomajom /

A világunk olyan rohamosan fejlődik, ahogy azt szinte soha senki meg nem merte volna jósolni. Persze, húsz-harminc évvel ezelőtt is számtalan vívmány látott napvilágot, de a mai őrült tempó még inkább a szemünk előtt zajlik, köszönhetően az információs társadalomnak.

Hiszen nap mint nap világot látnak olyan hírek, amelyek akár űrkutatást, akár az orvostudományt, akár a klímaváltozást taglalják, és valóban nem érdemes lemaradni a fontos hírekről.

Szerezz új ismereteket!

Még ha szorosan nem is kapcsolódik a munkádhoz, akkor is teljesen jogos, hogy érdekel egy-egy terület, ha pedig még esetleg a munkakörödhöz, a szakmádhoz is kapcsolódik, akkor pedig egyenes kötelező, hogy kövesd a Hírek Ma tudományos híreit.

Ebben a rovatban ugyanis megjelenik minden lényeges ismeretterjesztő cikk, kutatás, de akár egy-egy híres történelmi eseményről való megemlékezés is segít elmélyíteni a tudásunkat.

Természetesen nem kell, hogy minden érdekeljen, bőven elég, ha a számodra releváns témákat nyomon követed. Persze ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen ma már gombamód szaporodnak a hírportálok, és nem egyszerű lekövetni, hogy melyik milyen komolyságot, szakmaiságot képvisel.

Szerencsére van, aki elvégzi helyetted ezt az aprólékos munkát, így neked csak egyetlen egy híroldalt kell felkeresni, és máris kitárul előtted az összes laboratórium és kutató irodája.

Mindent egy helyen!

Az igazán ügyes hírfalók tudják, hogy nem külön-külön oldalakra vesztegetik az idejüket, hanem célirányosan mennek oda, ahonnan a legtöbb hiteles információt kapják.

Éppen ezért a Hírek Ma portálját érdemes a telefonod kezdőképernyőjére tenni, hiszen így garantáltan a legrövidebb úton jutsz el oda, hogy a legrangosabb és követésre érdemes híroldalak híreit tematikusan szemlézve kaphatod meg.

Így aztán más teendőd nincs, mint végiggörgetni a percről percre frissülő híreken, és ami számodra érdekes, arra rákattintva már tudod is olvasni a legaktuálisabb fejleményeit egy-egy tudományos területnek.

Ugyanakkor akkor sem maradsz hoppon, ha megvannak a jól bejáratott hírportálok, hiszen célirányosan rá tudsz keresni az általuk kiadott cikkekre is, így olyan tollból származó tartalmakat olvashatsz, amelyeket te magad is teljes mértékben hitelesnek ítélsz.

Ne maradj le!

Ma már egy magára valamit is adó ember igyekszik igazi polihisztorként minden fontos területről felcsipegetni a legalapvetőbb információs morzsákat, hogy minél tájékozottabb legyen.

Persze akad olyan téma is, ami akár közvetlenül is érinthet, gondolj csak a környezetvédelemre, az éghajlatváltozásra vagy épp egy-egy betegség kezelésének legújabb módjára, amely akár egy beteg hozzátartozód életét is meghosszabbíthatja. Érdemes tehát követni a tudományos híreket – persze okosan, szelektálva és időt megtakarítva!

Ajánlatok