accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nyerd meg a világ egyik legjobb utazós táskáját!

utazomajom /

Olvasd el a cikket, válaszolj néhány kérdésre, és Tiéd lehet a főnyeremény, a világ egyik legjobb utazós táskája! Én már számtalan út alatt teszteltem és nem okozott csalódást!

Amikor csak teheted, praktikus és érdemes csak kézipoggyásszal utazni. Egyrészt a fapados társaságok – és egyre több normál légitársaság – nem biztosít díjmentes feladott poggyászt, ami akár könnyen megduplázhatja a kiszemelt út árát. Másrészről amennyiben átszállással utazol mondjuk két Wizz Air járattal, abban az esetben a feladható poggyászt ki kell venni a szalagról, majd újra feladni, ami azon túl, hogy kényelmetlen, sok időbe telik.

Igaz, kézipoggyászba nem tehetsz 100 ml-nél nagyobb folyadékot, abból is maximum csak tíz darabot, de ez néhány napra pont elegendő. Ha hosszabb időre mész, akkor érdemes a célállomáson vásárolni kozmetikai szereket.

Majom tipp: Ha transzatlanti utazást terveztek fapadossal, és elengedhetetlen a poggyász, akkor többen pakoljatok egy bőröndbe, így tudjátok a költségeitek csökkenteni!

Biztonsági ellenőrzés során elkerülhetetlen, hogy a folyadékokat, laptopot, tabletet kipakold a táskából. A Fjällräven Travel Pack táska tárolórészeinek kialakításakor elsődleges szempont volt, hogy a szalagnál állva mindent egyből megtalálj és mindenhez hozzáférj anélkül, hogy az alsónadrágod és a fogkeféd kiesne a (jobb esetben) tálcára. A kívülről elérhető laptoptartón túl szerintem az egyik legmenőbb a lecsatolható vállpánt, így hátizsákként és bőröndként is egyaránt használható. Az  egész táska kettécipzározható, a hálós rekeszeknek köszönhetően átlátható a táska tartalma.

A táska össztérfogata kb. 35 liter, méretei pedig a legtöbb légitársaságnál megfelelnek a kézipoggyászokra vonatkozó előírásoknak.

Kérdések

 
Kérdések

Ajánlatok