accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Te tisztában vagy a kádfürdőzés előnyeivel?

utazomajom /

A legtöbb ember csak úgy, zsigerből szeret kádfürdőt venni anélkül, hogy igazán tisztában lenne annak jótékony hatásaival. Hiszen mi sem egyszerűbb, mint megtenni azt, amiről érzed, hogy kifejezetten jót tesz a szervezetednek?

Mi azonban mégis úgy gondoljuk, nem árt pontosan tisztában lenni azzal, hogy milyen folyamatokat indít el a testedben a kádfürdőzés, valamint azt is érdemes tudni, hogy milyen veszélyeket rejt magában, ha forró vízben áztatod magad! Sokan sajnos csak a kellemes részére gondolnak, pedig nem árt tisztában lenni a testi épségedre leselkedő veszélyekkel sem.

A biztonságos fürdőzés maga a csoda!

Akkor ha az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítése után veszel fürdőt, a biztonság mellett annyi sok egyéb előnyhöz juttatod a szervezetedet, amelyet másként aligha tudnál elérni.

Te sejted, mennyi pozitív folyamatot tud elindítani a testedben egy forró fürdő vétele? Mutatjuk is!

Ha elmerülsz egy kád forró és illatos vízben, ezekkel számolhatsz:

  • elérsz a lelki felfrissülés állapotába, és hatékonyan veheted fel a küzdelmet a depresszióval szemben is,
  • tisztítja a légutakat, megszünteti az orrdugulást, és enyhíti a köhögést,
  • jótékonyan hat a vérkeringésre, 
  • megszépül tőle a bőröd, 
  • enyhíti az izomlázat és az izomfájdalmakat, így hozzájárul a tested regenerációjához,
  • hatékonyan segíti a fogyókúrát, hiszen a forró fürdő vétele során is kalóriát égetsz el,
  • segít abban, hogy nyugodtabban térj nyugovóra, így alvásod is pihentetőbb lesz!

Láthatod hát, akár beteg vagy, akár fáradt, akár szomorú, akár nyúzott, egy finom fürdő biztosan segíteni fog rajtad! Azért persze mindenképpen javasoljuk, hogy ha tartós betegségben szenvedsz, akkor mindenképpen egyeztess a kezelőorvosoddal, mert vannak olyan egészségi állapotok, amikor a forró fürdő nem biztos, hogy a javadat szolgálja, bár szerencsére ez igen kevés esetben fordul elő.

Hogy az örömből ne váljék üröm!

Mindenki látott már olyan történetet, ahol minden egy forró fürdővel indult. Nem, most nem a romantikus oldalról közelítünk, hanem maradunk a realitás talaján, ugyanis a fürdőszobában történik az otthoni balesetek legjava.

Így aztán, ha nem szeretnéd, hogy a pihentető, frissítő fürdő vége csonttörés vagy akár még drasztikusabb egészségkárosodás legyen, akkor mindenképpen gondoskodj arról, hogy a fürdő végeztével a csúszásmentesített fürdőkádadból egy kapaszkodó segítségével gond nélkül felállj, majd a kádajtót kinyitva egyszerűen kisétálj a fürdőkádadból anélkül, hogy bármilyen akrobatikus mutatványt kellene bemutatnod.

Mindig légy résen!

Sokan sajnos addig nem tesznek semmi a fürdőkád biztonságossá tétele érdekében, amíg be nem következik valami kisebb-nagyobb tragédia.

Éppen ezért mi itt és most arra biztatunk téged, hogy cselekedj idejekorán, és inkább kövesd a jobb félni, mint megijedni elvét!

Ajánlatok