accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Okos ajándékdoboz, avagy az ajándékozás új korszaka!

utazomajom /

Az ajándékozás mindig is kényes kérdés volt – nem csupán a személyes kapcsolatoknál, hanem az üzleti életben is. Sokszor tapasztaljuk ugyanis, hogy az újabb sablonos ajándékok nem fejtik ki a kellő hatást, és nem tudjuk átadni vele azt a megbecsülést vagy elismerést – vagy épp mi nem kapjuk meg azt. Erről azonban múlt időben is írhatnánk, az okos ajándékdoboz ötlete ugyanis forradalmasította az ajándékozás világát.

Legyen szó üzleti ajándékról vagy egyéb meglepetésről, a lockalbox ajándékdobozai segítségével mindenki meglepheti partnereit, munkavállalóit és fontos üzleti ügyfeleit. Nem kell többé az unalmas ajándékokat adni és fogadni, amelyek hamar feledésbe is merülnek – hanem olyan emlékezetes darabokról van szó, amelyek hosszú ideig örömet okoznak minden szempontból a megajándékozott félnek.

Okos ajándékdoboz az üzleti szférában

Az okos ajándékdoboz nem kisebb célja, hogy az ajándékozás élményét a 21. századba emelje át – és úgy ahogy az üzleti életben, úgy e téren is innovációra van szükség. Az ilyen termékek díszcsomagolásban érkeznek, ezért a polcon is biztos helyük lesz, a belső tartalom pedig a minőséget és a hazai kézműves termelőket képviseli. Az élményt pedig maga a bontás folyamata adja meg.

Hogy mi is ez az élmény? Az ajándékhoz nem lehet csak úgy hozzájutni! Arról van ugyanis szó, hogy QR-kód beolvasása után egy kvízjátékon keresztüli próba vezet el a jutalomig. A sikeres megfejtések után egy háromjegyű kódot kapunk, amivel felnyithatjuk a doboz lakatját, és már hozzá és férünk a jól megérdemelt, prémiumminőségű ajándékokhoz. Ez az interaktív elem, valamint a külső és belső együttes összhangja emeli új szintre az ajándékozás élményét.

Miért érdemes okos ajándékdobozt vásárolni?

Az ajándékdoboz hosszú távon nyújt emlékezetes alternatívát a megajándékozott fél számára. A hazai kézműves termelők prémium termékeivel a cégek nem csupán minőségi és egyedi ajándékot adnak, hanem a helyi gazdaságot is támogatják – amivel még ők is jól járnak. A csomagokban található termékek pedig egytől egyig különlegesek – étel-ital, hungarikumok, egyéb hasznos készítmények (pl. szappan).

Többről van szó, mint ajándék, ez egyben egy lehetőség is, hogy a cégek kifejezzék elkötelezettségüket a minőség, a fenntarthatóság és a helyi közösségek támogatása iránt – formális gesztus helyett az ajándékozás így egy értékteremtő szokássá válik.

Az okos ajándékdoboz a környezettudatosságot is elősegíti, hiszen a dobozok újrahasznosíthatóak, a csomagolásban felhasznált anyagok pedig szintén fenntartható forrásból származnak. Mindez pedig elengedhetetlen tényező már most a világunkban – nem hogy a jövőben.

Az üzleti ajándékozás jelene és jövője

Nem csupán a jövőről van szó, hanem a jelenről is. Ismerje meg a lockalbox okos ajándékdobozát közelebbről is, és tegye emlékezetessé az üzleti ajándékozás folyamatát, a 21. század intelligens átalakulásához hűen.

Ajánlatok