accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Óóó, Afrika! – Ugandai körutazás, csimpánz- és gorillatúrával, nílusi hajózással

Katya /

Mindig is szeretted volna David Attenborough-ként járni a természetet? Élvezd testközelből a természet és az állatok paradicsomát Ugandában! A 13 napos körutazás során bejárhatod az ország legszebb nemzeti parkjait: ellátogathatsz a Ziwa Rhino Sanctuary-ba, ahol Uganda egyetlen vadon élő orrszarvúja él, vadleső túrákon zsiráfokat, elefántokat, antilopokat és oroszlánokat figyelhetsz meg, hajózhatsz a Níluson és a Kazinga-csatornán, csimpánzokkal és gorillákkal találkozhatsz. Ez az utazás életed legnagyobb kalandja lehet.

Példa utazás: 2022. 11. 10. – 2022. 11. 22. 12 éjszaka 1 299 990 Ft / fő MEGNÉZEM

Az ár az alábbiakat tartalmazza:

  • repülőút a Turkish Airlines járatával Bécsből Isztambulon keresztül Entebbébe és vissza 2 db 23 kg-os poggyásszal (kézipoggyász: 8 kg, 55 x 40 x 23 cm)
  • reptéri illetékek és biztosítási díjak
  • 11 éjszaka vagy kiválasztott 3*-os szállásokon vagy kiválasztott 4*-os szállásokon
  • ellátás: teljes ellátás reggelivel, ebéddel és vacsorával
  • korai bejelentkezés (2. nap)
  • csimpánztúrára vonatkozó engedély és gorillatúrára vonatkozó engedély
  • az összes transzfer szafarijárművekkel, garantált ablak melletti ülésekkel
  • az útiterv szerinti összes kirándulás, belépődíj, városnézés, vadleső túra és nemzeti parki díj
  • helyi németül beszélő fordító

MEGNÉZEM

Útiterv

1.nap Megérkezés • Repülőút Isztambulon keresztül Entebbébe (Uganda).
2. nap Entebbe • Megérkezés és transzfer a szállodába. Reggeli után a nap hátralévő részében szabad időtöltés.
3. nap Murchison Falls Nemzeti Park • Utazás a Murchison Falls Nemzeti Park felé. Útközben a Ziwa Rhino Sanctuary felkeresése, ahol Uganda egyetlen vadon élő orrszarvúja él, orrszarvú-trekkinggel együtt. Késő délután megérkezés egy szálláshelyre a Murchison Falls Nemzeti Parkba, Uganda legnagyobb rezervátumába.
4. nap Murchison Falls Nemzeti Park • Korán reggel vadleső túra a Nílus északi partján, ahol egy kis szerencsével elefántokat, zsiráfokat, antilopokat, oroszlánokat és még sok mást figyelhet meg. Délután hajókirándulás a Níluson.
5. nap Murchison Falls Nemzeti Park – Hoima • Délelőtt vadleső túra a Murchinson Falls Nemzeti Parkban. Délben továbbutazás a nyugat-ugandai Hoima kisvárosba. Hoima közvetlenül a közép-afrikai hasadékvölgy szélén található. Utazás kis falvakon keresztül és széles mezők mentén, városnézések és útközbeni megállások igény szerint.
6. nap Hoima – Kibale Nemzeti Park • Továbbutazás Fort Portalon keresztül a Kibale Nemzeti Parkba, amely leginkább nagy és könnyen megközelíthető csimpánzkolóniájáról ismert. Este előkészítő megbeszélés egy helyi idegenvezetővel.
7. nap Kibale Nemzeti Park – Queen Elizabeth Nemzeti Park • Korai reggeli után indulás az alaptáborba. Innen indul a túra a Kibale-erdőn keresztül a csimpánzcsaládok felkutatására. A csimpánzok nem korán kelők. Csak nagyon forró napokon szállnak le kora reggel alvófészkükből a hűvös erdőtalajra. Délután továbbutazás a Queen Elizabeth Nemzeti Parkba, amely az ökoszisztémák figyelemre méltó változatosságával rendelkezik.
8. nap Queen Elizabeth Nemzeti Park • Reggeli vadles a nemzeti park déli részén. Ezután egy különleges vadleső túrán lehetőség nyílik oroszlánfalkák felkutatására a park kutatóival együtt (opcionálisan foglalható 3*-os szállások foglalásakor, vagy már benne van a foglalásban 4*-os szállások foglalásakor). Délután hajókirándulás a Kazinga-csatornán (időtartam: kb. 2 óra). Ideális fotózási hely, ahonnan zavartalan kilátás nyílik a part menti változatos élővilágra.
9. nap Queen Elizabeth Nemzeti Park – Bwindi Nemzeti Park • Ma továbbindulás dél felé, az Afrika Svájcának is nevezett Kigezi-fennsíkon keresztül a Bwindi Nemzeti Parkba. Első tájékoztató a holnapi nagy napról.
10. nap Bwindi Nemzeti Park • Ma van az a nap, amikor meglátogatja a gorillákat. A nyomkeresők és a túravezetők eligazítása után indul a túra. Attól függően, hogy hol vannak a főemlősök, a túra körülbelül egy-három órát vesz igénybe. A gorillákkal való találkozás előtt vegye le a hátizsákját, kabátját stb., és csak a fényképezőgépével menjen tovább. Az első észlelés nagyon izgalmas és egyedülálló pillanat. Az állatok különleges nyugalmat árasztanak, és a megengedett egyórás tartózkodási idő gyorsan elrepül.
11. nap Bwindi Nemzeti Park – Lake Mburo Nemzeti Park • Reggeli után továbbutazás a Lake Mburo Nemzeti Parkba, amely az egyik legkisebb park Uganda belsejében. A szállásra vezető úton számos állatot láthat. Délután hajókirándulás a tavon.
12. nap Lake Mburo Nemzeti Park – Entebbe • A reggeli órákban kerül sor az utazás utolsó vadleső túrájára. Impalákat, zsiráfokat, eland antilopokat, topi antilopokat, bivalyokat, zebrákat és még sok más állatot figyelhet meg. Ezután utazás Entebbébe.
13. nap Visszaút • Éjfél után transzfer az entebbei repülőtérre és visszautazás Isztambulon keresztül. Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás.

Bizonytalan vagy?

Most 4.000 Ft / fő áron válthatsz sztornó csomagot. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 7 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Korábbi ajánlatok

Nyaralj két hetet a Maldív-szigeteken 5 csillagos luxus hotelben teljes ellátással, közvetlen repülőjárattal!

Kihagyhatatlan lehetőség: Óceánjáróval Genovából Rio de Janeiróba! 11 úti cél, felejthetetlen programok 23 nap alatt!

Két hetes szervezett utazás a Seychelle-szigetekre repülővel, két sziget meglátogatásával 569.990 Ft-ért!

Pénztárcabarát nyaralás: Apartman az olasz tengerparton 8 napra 35.100 Ft-ért!

5 napos All Inclusive nyaralás Horvátországban 87.990 Ft-ért!

Életre szóló élmény: 16 nap Costa Rica és Nicaragua vitorlás körutazás

Álmaid utazása: 8 napos All Inclusive földközi-tengeri hajóút 15 emeletes óceánjáróval!

Horvátország: Jó ár-érték arányú 3*-os szállás Porečben félpanziós ellátással 76.490 Ft-ért 6 napra!

 

szponzorált tartalom

Ajánlatok