accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Június végén ismét megrendezik az „évszázad buliját”: stílusosan tér vissza a RetrOpatija

utazomajom /

Opatija júniusban ismét nagyszínpaddá változik, ahol megelevenedik a múlt század “arany évtizedeinek” zenéje és divatja. A korabeli stílusban berendezett kirakatok és bárok akciós ajánlatai, fergeteges “diszkóparti” a csillagok alatt a Szabadtéri Színpadon, retro vásár, oldtimer autók, vespák, remek zene, fantasztikus előadóművészek, táncosok, fodrászok, sminkesek és számos egyéb alkotó garantálja a felejthetetlen időtöltést Opatijában június 23-ától 25-éig.

Stílusosan tér vissza a RetrOpatija! A legnépszerűbb opatijai rendezvény a járványügyi intézkedések miatti két éves szünet után idén nyáron ismét jó zenével, korabeli divatstílusokkal, vagány táncritmussal és remek hangulattal tölti meg a várost, ahol több tízezer látogató szórakozhat majd.

Opatijában június 23-a és 25-e között a zene, a tánc és a divat aranykorának szentelt „évszázad bulija” egy hatalmas színpaddá varázsolja a városközpontot, ahol a 20-as, 50-es és 70-es évek stílusában berendezett bárok és kirakatok a múlt század díszleteit tárják elénk egy tökéletes időutazásban, az erre az alkalomra lezárt főutca pedig fergeteges táncparketté változik. A RetrOpatija minden opatijai vendéglátót, szállásadót, kereskedőt és iparost, több száz résztvevőt és látogatók ezreit kapcsolja össze egy közös emlékezetes élményben, a program fénypontja pedig a Szabadtéri Színpadon, a csillagos ég alatt megrendezésre kerülő “diszkóparti” lesz.

A RetrOpatija rajongóinak nagy örömére elérkezett történetünk új fejezete, amelyben eredeti divatstílusokkal, vagány táncmozdulatokkal és őrült frizurákkal fűszerezve újra felfedezhetjük a 20-as évek swing zenéjét, a nosztalgikus 50-es éveket, az őrült 70-es éveket, a rockos 80-asokat, egyszóval a 20. századi zene és a divat legizgalmasabb időszakait. Elérkezett az idő, hogy a szekrényből elővegyük a trapéznadrágokat, a hawaii ingeket, a fodros ruhákat, feltupírozzuk a hajunkat, megpödörjük a bajuszunkat, és felkészüljünk a háromnapos remek szórakozásra június végén – hangzott el a RetrOpatija szervezőjének, Opatija Város Idegenforgalmi Közösségének igazgatójától, Suzi Petričićtől.

A The Beatles, a The Rolling Stones, a The Doors és számos egyéb zenekar felejthetetlen számai szólalnak meg fantasztikus zenészek tolmácsolásában, valamint a „Szombat esti láz” időszakából ismert izzó és perzselő slágerek ismét nyolc, speciálisan kialakított helyszínen visszhangzanak majd. Olyan csoportok és előadók gondoskodnak a tánc ritmusáról, mint a Vinyl Band, Marko Tolja, Dule & Bonaca, a Techno Vikings, a Dellboys, a Lorean Dey, a The Bourbon Hunters, a Dino Dvornik Tribute Band és a Pacha Mamma, valamint a Szabadtéri Színpadon a DJ Miro & Šajeta duó. Különleges hangulatot teremtenek a városban a program három napján a tánccsoportok, az oldtimer autóklubok, a fodrászok, a sminkesek, az animátorok, az Opatija Tűzoltóosztag retró felszerelései, a Vöröskereszt, valamint a Slatinán megrendezett retró vásár és a városszerte kiállított régi vespák és retró teherautók is.

Csatlakozzon hozzánk az izgalmas zenei múltba vezető utazáson, és három napra felejtse el a modern idők minden baját. Érezze jól magát a tánc, a zene és a társasági élet nagyszerű légkörében, amely a RetrOpatiját a város legnépszerűbb rendezvényévé és egy örökre emlékezetes élménnyé teszi – ajánlja Petričić.

Ajánlatok