accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Újra elérhető az összes afrikai célállomás a KLM hálózatában

utazomajom /

A KLM Holland Királyi Légitársaság teljes mértékben visszaállította az afrikai hálózatot, mostantól mind a 11, a járvány előtt elérhető városba újra közlekednek járatok, az október végén induló 2021/22-es téli menetrendi időszakban pedig Mombasa is felkerül a légitársaság térképére.

A koronavírus-járvány kipattanása óta a KLM azon dolgozott, hogy amennyire csak lehetséges, fenntartsa a hálózatot, a célállomások – ha kevesebb járattal is, de – elérhetőek legyenek. Ennek köszönhetően a légi áruszállítás, így az egészségügyi segédeszközök szállítása sem állt le, és célba értek azok, akiknek ezekben a rendkívüli időkben is igénybe kellett venniük a légiközlekedést.

Ennek a stratégiának köszönhetően a KLM könnyebben tudja újra bővíteni a kínálatát, legyen szó akár az elérhető célállomásokról, akár a heti járatszámokról, és a gépek töltöttségi mutatóját is könnyebb emelni, ahogy lazulnak az utazási szabályok.

Afrika számos országa még szigorú beutazási szabályokat alkalmaz, ennek eredményeként csak szükséges esetben lehet légi úton bejutni a kontinens több régiójába. Fontos, hogy az utasok mindenképpen tájékozódjanak a belépési feltételekről, illetve arról, hogy megfelelnek-e ezeknek. Az információkat a KLM Traveldoc honlapján is ellenőrizhetitek.

Fontos változások a hálózatban:

 A 2021-es nyári menetrendben a KLM 11 afrikai célállomásra közlekedik

  • A 2021-es téli menetrendben Mombasa (Kenya) is elérhetővé válik
  • A luandai, windhoeki járatok megszűnnek, erről még a járvány kitörése előtt hozott döntést a légitársaság
  • Zanzibár és Kairó továbbra is elérhető marad.

Rugalmasság és nagy fokú higiénia a KLM járatain

 A KLM minden tekintetben felkészült arra, hogy felelősségteljes vállalatként eljuttassa utasait a célállomásra. A lehető legmagasabb fokú, a higiéniára vonatkozó eljárásokat és sztenderdeket vezetett be, amelyek nem csak a repülőgép fedélzetét, hanem a repülőterek egyes részeit is érintik. Ennek is köszönhetően a KLM az utasélmény kutatásával foglalkozó APEX szervezettől elnyerte a Gyémánt minősítést az egészségvédelmi kategóriában.

A KLM emellett a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja a foglalás, jegymódosítás, vagy lemondás esetén.

 

Ajánlatok