accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Erre figyelj, ha a hétvégén Budapestről repülsz! Jön a Pápa!

Katya /

A hétvégi pápalátogatás miatt az egész városban, sokfelé lehet forgalomkorlátozásra számítani, lesz, hogy egész utcákat lezárnak, Ferenc pápa érkezésekor és utazásakor pedig a nemzetközi repülőtér környékén is forgalomkorlátozásra lehet számítani.

A Budapest Airport honlapján közöltek szerint a pápa itt-tartózkodása idején, főként az érkezése és az indulása napján – április 28-án délelőtt és 30-án délután – a környéket érintő forgalomkorlátozások torlódáshoz vezethetnek, ezért

arra kérik az utasokat, hogy az alábbi időpontokban legalább egy óra menetidőnövekedéssel számoljanak:

  • Április 28-án reggel 7:00 és 11:00 óra között, illetve
  • Április 30-án 16:00-20:00 között.

A BKK 200E járata április 28-án 6:00-12:00 óra között, valamint április 30-án 12:00-20:00 óra között módosított útvonalon közlekedik. Ezekben az idősávokban a repülőtér irányába közlekedő járat nem érinti a BUD Cargo City és a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ megállóhelyeket, a belváros irányában pedig nem áll meg a Repülőmúzeum megállóhelyen.

A reptér közlése szerint a pápa látogatása a repülőtéren belüli utasfolyamatokat érdemben nem befolyásolja. A 2. Terminálon található kilátóterasz április 28-án 6:00-12:00 óráig, valamint 30-án 12:00-20:00-ig zárva tart. Tehát ezúttal hátizsákkal is induljatok el időben, ha 28-án reggel vagy 30-án délután repültök, nehogy bosszúsággal kezdődjön a pihenés vagy lemaradjatok a járatotokról.

Ajánlatok