accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Soha nem látott feltételekkel kínál repülőjegyeket az Emirates

utazomajom /

Újabb, az utazók számára kedvező változtatásokat jelentett be az Emirates, amelyek a jegyfoglalásokat, az utasbiztosítást és a légitársaság hűségprogramjának tagjait érintik.

Azok, akik szeptember 30. előtt váltanak jegyet 2021. december 31-et megelőző utazásra, ám valamilyen oknál fogva (például a járványhelyzet alakulása) mégsem tudnak elutazni, megtarthatják jegyüket vagy átfoglalhatják és az eddigi 24 helyett immáron 36 hónapon belül bármikor felhasználhatják azt. Ez a légitársaságok átfoglalási gyakorlatát tekintve egyedülállóan kedvező rugalmasságot biztosít az Emirates utasai számára. Az október 1. utáni, és december 31. előtti utazásra szóló foglalások esetében 24 hónapig érvényes a rugalmas felhasználás lehetősége. Ezen foglalások esetében a légitársaság nem számol fel átfoglalási díjat, az utalványokat, illetve a repülőjegyár különbözetet pedig költség nélkül visszatérítik.

Az emirates.com-on, valamint a légitársaság értékesítési és ügyfélszolgálati központjain keresztül vásárolt jegyek érvényessége automatikusan meghosszabbodik, azoknak az ügyfeleknek viszont, akik jegyüket utazási irodán keresztül vásárolták, a lejárati idő előtt fel kell venniük a kapcsolatot utazási irodájukkal. További információ az Emirates újrafoglalási szabályairól ide kattintva olvasható.

Az Emirates volt az első légitársaság, amely minden utasa számára több kockázatra – köztük Covid-fertőzéssel kapcsolatos kórházi és szállásköltségekre – kiterjedő ingyenes utasbiztosítást vezetett be. A légitársaság most bejelentette, hogy az eredetileg 2021. március 31-ig tartó akciót határozatlan időre meghosszabbítja. A biztosítás többek között félmillió dollárig (kb. 150 millió forintig) fedezi a kórházi költségeket meghatározott esetekben, illetve 7500 dollárig (2,2 millió forintig) terjedően fizet kártérítést a meghatározott okokból törölt járatok esetén. A biztosítás részletes kondícióit ide kattintva találod.

Hosszabb Emirates Skywards érvényesség

Díjnyertes hűségprogramja, az Emirates Skywards tagjai számára a légitársaság 2022-ig meghosszabbítja az ezüst-, arany- és platina tagsági szintet. A 2020 áprilisa után lejáró Skywards mérföldek érvényességét 2021. augusztus 31-ig hosszabbította meg a légitársaság.

Újdonság, hogy az április 1. és június 30. között foglalt, december 31-et megelőző utazásokkal a flydubai és az Emirates hálózatán belül most akár megduplázhatók az Emirates Skywards mérföldek.

Ajánlatok