accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Svájc teljes légterét lezárta

Katya /

 Műszaki hibát észleltek a Skyguide légi navigációs szolgáltató működésében, ezért a svájci hatóságok további értesítésig teljesen lezárták az ország légterét. A közleményben a szolgáltató biztonsági okokkal indokolta a lezárást, amely azt követően lépett életbe, hogy leállították a fel- és leszállást a zürichi repülőtéren. A légikikötő egyik szóvivője ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a repteret nem zárják le az utazóközönség előtt.

A genfi nemzetközi repülőtér részéről mindeközben arról tájékoztattak, hogy 11 óráig leállították az összes fel- és leszállást leállítottak. A svájci ATS Keystone hírügynökség azt közölte, hogy a Svájcba tartó gépeket máshová, egyebek között az olaszországi Milánó repülőtereire irányítják. A Skyguide elnézést kért a kellemetlenségek miatt, hozzátéve, hogy dolgoznak a hiba elhárításán.

Forrás: MTI

Ajánlatok