Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Számos járat nem közlekedik ma Amszterdam repterén

2019. január 08. kedd, 13:00 - Medvemaki
Hollandia Európa Hírek

Az amszterdami repülőtéren egyetlen kifutópálya üzemel csupán a mai napon még egy tegnapi döntés nyomán, ez pedig az időjárási körülmények miatt van így: az előrejelzések heves vihart jósoltak mára, igen erős széllel. Az időjósok nem is tévedtek nagyot, hiszen 50 km/h erejű szél fúj jelenleg Schiphol térségében. Ennek következtében a KLM már tegnap úgy határozott: nem indítja el mintegy 160 Amszerdamba vagy onnan közlekedő járatát a mai napon.

A reptér felhívta a figyelmet, hogy a nem törölt járatok közlekedése sem garantált, de legalábbis késésekre biztosan számítani kell. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a járatok jelentős része valóban nem indult el ma a holland főváros repteréről, amelyek pedig mégis, azok útiránytól függően 30-180 perces késéssel.

Ha Amszterdamba vagy onnan utaznátok a mai napon és nem kaptatok értesítést a légitársaságotoktól, javasoljuk, hogy figyeljétek a repülőtér honlapját további információkért.

 

Talán ez is érdekelhet