accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Számos járat nem közlekedik ma Amszterdam repterén

Medvemaki /

Az amszterdami repülőtéren egyetlen kifutópálya üzemel csupán a mai napon még egy tegnapi döntés nyomán, ez pedig az időjárási körülmények miatt van így: az előrejelzések heves vihart jósoltak mára, igen erős széllel. Az időjósok nem is tévedtek nagyot, hiszen 50 km/h erejű szél fúj jelenleg Schiphol térségében. Ennek következtében a KLM már tegnap úgy határozott: nem indítja el mintegy 160 Amszerdamba vagy onnan közlekedő járatát a mai napon.

A reptér felhívta a figyelmet, hogy a nem törölt járatok közlekedése sem garantált, de legalábbis késésekre biztosan számítani kell. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a járatok jelentős része valóban nem indult el ma a holland főváros repteréről, amelyek pedig mégis, azok útiránytól függően 30-180 perces késéssel.

Ha Amszterdamba vagy onnan utaznátok a mai napon és nem kaptatok értesítést a légitársaságotoktól, javasoljuk, hogy figyeljétek a repülőtér honlapját további információkért.

 

Ajánlatok